Κωνσταντίνος Αργυρός: Η σπάνια εμφάνιση με τη σύντροφό του, Αλεξάνδρα Φωτοπούλου

Τον περασμένο Οκτώβριο επιβεβαιώθηκε μέσα από τον φωτογραφικό φακό του περιοδικού Hello η είδηση πως ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι ζευγάρι με το μοντέλο Αλεξάνδρα Φωτοπούλου. Έξι μήνες μετά βρέθηκαν και πάλι στο εξώφυλλο του περιοδικού.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η σύντροφός του, Αλεξάνδρα Φωτοπούλου, απαθανατίστηκαν στους δρόμους του Κολωνακίου. Aπό εκεί βρέθηκαν να κοσμούν το εξώφυλλο του Hello, όπως θα δεις στη σχετική δημοσίευση του περιοδικού στο Instagram.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Hello! το περιοδικό για την Ελλάδα & τον κόσμο. Το νέο μας τεύχος κυκλοφορεί την Τετάρτη 8 Απριλίου και είναι πιο επίκαιρο από ποτέ! Μπορείτε να το βρείτε και on line στην πλατφόρμα www.readpoint.com #hello #hola #internationalmagazine #μένουμε_σπίτι

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hello! Greece (@grhello) στις

Το όνομα του τραγουδιστή συνδέθηκε για πρώτη φορά σε δημοσιεύματα με εκείνο του μοντέλου την άνοιξη του 2019. Ωστόσο, πηγή από το περιβάλλον τους, έλεγε τότε στη Real News ότι η σχέση τους είναι φιλική. Τον Οκτώβριο ο Άρης Καβατζίκης είχε πει στον «αέρα» του Πρωινού για τη σχέση τους: «Πετύχαμε τον Κωνσταντίνο Αργυρό στο αεροδρόμιο, με την Αλεξάνδρα Φωτοπούλου, μοντέλο. Νομίζω πως είναι γύρω στα 22-23 και πήγαν μαζί στο Άμστερνταμ». Θα σου θυμίσω εδώ, πως η αδερφή του Κωνσταντίνου Αργυρού ζει μόνιμα στο Άμστερνταμ, οπότε ο προορισμός μόνο τυχαίος δεν μπορεί να θεωρηθεί.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός για τον έρωτα

H Αλεξάνδρα Φωτοπούλου δραστηριοποιείται στον χώρο της μόδας μέσω του πρακτορείου VN Models. Η νέα σύντροφος του Κωνσταντίνου Αργυρού έχει συνεργαστεί μάλιστα μαζί του καθώς έχει πρωταγωνιστήσει στο video clip του «Σ’ έχω ξεπεράσει». Ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Αλεξάνδρα Φωτοπούλου, όπως όλα δείχνουν δεν έχουν ξεπεράσει τον έρωτα που ζουν και καλά κάνουν. Έξι μήνες μετά την αποκάλυψη της σχέσης τους παραμένουν μαζί.

«Νομίζω ότι όταν ερωτεύεσαι-τρελαίνεσαι. Ζεις την κάθε σου στιγμή, δεν καταλαβαίνεις πως περνάει ο χρόνος, και αυτό μια τρέλα είναι. Μπορεί να ερωτεύομαι κάθε βράδυ, να σκέφτομαι καινούργιους ή παλιούς έρωτες ή ακόμη και να τραγουδάω για να καψουρευτώ. Η μεγαλύτερη τρέλα που έχω κάνει, είναι να έχω περπατήσει χιλιόμετρα πολλά χωρίς να έχω χρήματα για εισιτήριο για να πάω μία σοκολάτα στο σπίτι της κοπέλας μου, επειδή είχαμε τσακωθεί για να τα ξαναβρούμε», είχε αποκαλύψει σε παλιότερη συνέντευξή του ο Κωνσταντίνος Αργυρός.