Lifestyle Smile

Κωνσταντίνος Χριστοφόρου για Γιώργο Θεοφάνους: «Αυτό που είπε για τους One, το βρήκα μικρόψυχο»

Ο λόγος που έφυγε από το συγκρότημα και οι πολλές διαφωνίες με τον γνωστό μουσικοσυνθέτη - Δείτε τα σχετικά βίντεο από όσα είπε ο τραγουδιστής σε συνέντευξή του
Ακούστε το άρθρο

Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου αναφέρθηκε στις δηλώσεις του Γιώργου Θεοφάνους, σχετικά με τις «περιορισμένες φωνητικές ικανότητες», όπως είχε πει ο ίδιος, του συγκροτήματος «One» σύμφωνα με όσα αναφέρει το protothema.

Ο άλλοτε frontman του γνωστού boy band, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» όπου μίλησε για τις δυσκολίες στη συνεργασία του με τον συνθέτη και τους λόγους που αυτή έληξε. Ο ίδιος μάλιστα, περιέγραψε και τη σχέση που έχουν σήμερα οι δυο τους αλλά και την απόφασή του να αποχωρήσει από τους «One».

«Εγώ αποφάσισα να φύγω από τους One. Δεν άντεχα άλλο. Ήταν πολλές οι διαφωνίες με τον Γιώργο πολλή η κούραση. Ήταν και η φιλοδοξία του να κάνω solo καριέρα. Ένιωσα ότι δεν μπορούσα να το διαχειριστώ άλλο. Είχαμε εντάσεις, διαφωνίες, καβγάδες, άσχημα πράγματα. Σαν αδερφό μου τον είχα και τώρα αν βρεθούμε και είμαστε στα καλά μας. Αν δεν έχουμε ανάδρομο φεγγάρι, Ερμής κ.τ.λ…Ξέρεις κάποια στιγμή όταν κάτι δεν πηγαίνει άλλο να πάει στην καταστροφή!», είπε αρχικά ο τραγουδιστής για την περίοδο που συνεργάστηκε με τον Γιώργο Θεοφάνους.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο πρόσφατο σχόλιο του μουσικοσυνθέτη για το συγκρότημα One: «Υπήρχε τώρα λόγος να πει μετά από τόσα χρόνια ότι οι One ήταν περιορισμένων δυνατοτήτων; Να ”πυροβολήσει” τα πόδια του; Το βρήκα λίγο μικρόψυχο αυτό. Θα έπρεπε να πει ότι: ”τα παιδιά καλά έκαναν αυτό που έκαναν και όλα καλά!”»

Όλη η επικαιρότητα