Αθλητισμός

Κοντά στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας ο Μαραντόνα

Ακούστε το άρθρο
Πριν περάσουν λίγες μέρες από τότε που ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα δήλωνε πως όνειρό του είναι να καθίσει στον πάγκο της Νάπολι, έρχεται η πληροφορία πως ο Αργεντινός ενδέχεται να προπονήσει στην Ευρώπη πολύ πιο σύντομα από ότι θα περίμενε. Σύμφωνα, λοιπόν, με το ιταλικό «Sky» ο Μαραντόνα είναι υποψήφιος να καθίσει στον πάγκο της Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Στις 23 Μαρτίου διεξάγονται εκλογές για την ανάδειξη του νέου προέδρου του πορτογαλικού συλλόγου και ένας από τους υποψήφιους φέρεται να έχει υποσχεθεί προεκλογικά πως, αν αναλάβει τα ηνία της ομάδας, τότε θα προσλάβει τον Μαραντόνα στη θέση του προπονητή.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, εκπρόσωποι του Αργεντινού αναμένεται να έχουν συνάντηση με ανθρώπους του συγκεκριμένου υποψήφιου στην Ισπανία εντός των προσεχών ημερών, προκειμένου να συζητήσουν τους όρους της πιθανής συνεργασίας τους.

Αν οι πρώτες συνομιλίες γίνουν σε θετικό κλίμα, τότε αναμένεται συνάντηση ανάμεσα στον ίδιο τον υποψήφιο πρόεδρο και τον Μαραντόνα, στην οποία θα «πέσουν» και οι υπογραφές στο συμβόλαιο συνεργασίας.

Αυτό που δεν αμφισβητείται, πάντως, είναι η πρόθεση του Ντιέγκο Μαραντόνα να καθίσει στον πάγκο μιας ευρωπαϊκής ομάδας, ακόμα και αν αυτή δεν είναι -ακόμα τουλάχιστον- η Νάπολι.

πηγή:sportfm.gr

Όλη η επικαιρότητα