Γ Εθνική

Κοντά στην παραμονή η Αχαϊκή, 1-1 με τον Αιολικό στην Μυτιλήνη

Ακούστε το άρθρο

H Aχαϊκή αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ από τον Αιολικό στην Μυτιλήνη, κατάφερε τελικά να ισοφαρίσει στις καθυστερήσεις και να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας με τέρμα του Λεωνίδα Αγγελόπουλου στο 92ο λεπτό.

Στο 5ο λεπτό ο Μπουρούς έκανε το 1-0, στο 60΄ ο Μουδούρογλου με πέναλτι σημείωσε το δεύτερο γκολ των νησιωτών.  Στο 80΄ ο Αγγελόπουλος μείωσε σε 2-1 και στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο ίδιος παίκτης, διαμόρφωσε το τελικό σκορ, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.  Οι «κιτρινόμαυροι» διαμαρτυρήθηκαν έντονα για το πέναλτι από το οποίο προήλθε το δεύτερο γκολ των γηπεδούχων, καθώς και για δύο περιπτώσεις πέναλτι που δεν δόθηκαν στην Αχαϊκή.

Αιολικός (Γ. Πολαετίδης): Γιώτας, Λαλάς (88΄ Καπταγιάννης), Κρητικός, Τάχιας, Παληγέωργος, Κεσίδης, Ντάμπος (70΄ Ιωαννίδης), Πάλλα, Μουδούρογλου, Μπουρούς (80΄ Μανουσάκης), Χρήστου.

Αχαϊκή (Α. Γαβριλόπουλος): Βεντουρής, Ντάζος, Μακρής, Στεφανόπουλος, Λαμπρόπουλος, Σωτηρόπουλος, Αποστολόπουλος, Μαντάς (80΄ Σπυρόπουλος), Κωστούλας, Μικελάτος (70΄Αγγελόπουλος), Γεωργόπουλος (76΄ Ρουμπάτος).

Πηγή: patragoal.gr

Όλη η επικαιρότητα