Ηλεία

Κοπή πίτας για το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών του Δήμου Ζαχάρως

Ακούστε το άρθρο

Την Τρίτη 14 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας για το έτος 2020 στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών του Δήμου Ζαχάρως παρουσία των εκπαιδευτικών Γιάννη Μπιτζούνη και Αγγελικής Παντή, του βοηθητικού προσωπικού, Διονυσίας Καλατζή, των παιδιών και των γονιών τους, καθώς και της Δημοτικής Αρχής.

Ο Δήμαρχος Ζαχάρως, κ. Κώστας Αλεξανδρόπουλος ευχήθηκε τα καλύτερα για τα παιδιά, τους γονείς και το προσωπικό του ΚΔΑΠ, ενώ δήλωσε ότι η Δημοτική Αρχή θα βοηθήσει όπου μπορεί για τις ανάγκες της Δομής τη νέα χρονιά. Ο υπεύθυνος του ΚΔΑΠ, Γιάννης Μπιτζούνης ευχήθηκε με τη σειρά του μια καλή και δημιουργική χρονιά με υγεία και πρόοδο για τα παιδιά και υπομονή για τους γονείς.

Την εκδήλωση τίμησαν μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της κοινωφελούς κ. Ιωάννης Μπαλαδήμας, ο αντιπρόεδρος της κοινωφελούς κ. Κώστας Αναστασόπουλος, η δημοτική σύμβουλος, Αναστασία Ζήρου και ο πρόεδρος του Ξηροχωρίου κ. Ηλίας Βασιλόπουλος. Η τυχερή που κέρδισε το φλουρί ήταν μία από τις ωφελούμενες μητέρες του προγράμματος.

Όλη η επικαιρότητα