Ηλεία Πολιτική

Κοπή πίτας Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Πύργου: Με αισιοδοξία και αγωνιστικό πνεύμα

Με περίσσια αισιοδοξία και ευχές για μια καλή και –κοινωνικά- αγωνιστική χρονιά πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο, 8 Φεβρουαρίου, η κοπή της πίτας της Οργάνωσης Μελών (Ο.Μ.) του ΣΥΡΙΖΑ Πύργου.

Η εκδήλωση φιλοξενήθηκε στην ταβέρνα «Όπως παλιά», στον Πύργο (στο Καταράχι), παρουσία δεκάδων μελών, τοπικών στελεχών και υποστηρικτών του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς και του βουλευτή Διονύση Καλαματιανού.

Ο βουλευτής Ηλείας του ΣΥΡΙΖΑ ήταν αυτός που μαζί τον πρώην βουλευτή (και υφυπουργό Παιδείας), Δημήτρη Μπαξεβανάκη, τον Συντονιστή της Ν.Ε. Ηλείας του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργο Σαϊτά και την συντονίστρια της Ο.Μ. Πύργου Βούλα Λιανού, έκοψαν μαζί την πίτα και ευχήθηκαν στους παρόντες καλή χρονιά και καλούς αγώνες.

«Είναι μια όμορφη βραδιά, με όμορφους ανθρώπους, με αγωνιστικό πνεύμα και όραμα για μια καλύτερη κοινωνία. Δυναμώνουμε, προχωράμε μπροστά βαδίζοντας σε μια νέα πορεία συγκρότησης της κοινωνικής συμμαχίας, του κοινωνικού μετώπου απέναντι στη συντήρηση και την οπισθοδρόμηση», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο κ. Καλαματιανός.

Στη συνέχεια της βραδιάς οι παρόντες είχαν την ευκαιρία να δειπνήσουν μέσα σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα και υπό τους ήχους ζωντανής μουσικής ενώ –όπως ήταν φυσικό- δεν έλειψαν τα σχόλια και οι συζητήσεις για την (πολιτική) επικαιρότητα…

Όλη η επικαιρότητα