Ελλάδα

Κορδελιό: Το κοριτσάκι που έπεσε από μπαλκόνι προσγειώθηκε πάνω σε άνθρωπο(pics)

Το κοριτσάκι έχει διακομισθεί στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου», με την κατάστασή του να κρίνεται σοβαρή
Ακούστε το άρθρο

Σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στη Θεσσαλονίκη, με ένα κοριτσάκι, περίπου 4 με 5 ετών, να γλιτώνει από… θαύμα. Το παιδάκι, που έπεσε από τον 4ο όροφο πολυκατοικίας στο κενό, για καλή του τύχη – όπως αναφέρουν τοπικά ΜΜΕ – προσγειώθηκε πάνω σε άνθρωπο.

Το σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε επί της Μεγάλου Αλεξάνδρου στο Κορδελιό Θεσσαλονίκης, όταν το κοριτσάκι πήγε να πάρει την ομπρέλα του που ήταν κρεμασμένη στα κάγκελα του μπαλκονιού και έπεσε κάτω. Λεπτομέρειες για το συμβάν περιέγραψε στο ThessToday.gr, εργαζόμενη σε λαϊκή αγορά που γινόταν κάτω από την πολυκατοικία, από την οποία έπεσε το παιδί.

«Εγώ εκείνη τη στιγμή πουλούσα και ακούω ξαφνικά έναν θόρυβο. Γυρνάω και βλέπω το μωρό να πέφτει. Πήγα από κοντά. Το μωρό ήταν αναίσθητο. Είχαν γυρίσει τα μάτια του επάνω, έβγαζε αίμα, έβγαζε εμετό, δεν έπαιρνε ανάσες και ξαφνικά από θαύμα πέρασε ένας γιατρός και του έκανε μαλάξεις. Το μωρό έπεσε πάνω σε έναν παππού. Αν δεν έπεφτε θα είχε ανοίξει το κεφάλι του», αναφέρει στο ThessToday.gr η Δέσποινα Τζιούρα.

Η μητέρα του παιδιού, όπως αναφέρουν στο ThessToday.gr, έλειπε από το σπίτι. «Η μητέρα του είχε πάει να πάρει το άλλο της παιδί από το νηπιαγωγείο. Το μωρό είχε πάει να πάρει την ομπρέλα του που ήταν κρεμασμένη στο μπαλκόνι και έπεσε από εκεί», λέει στο ThessToday.gr αυτόπτης μάρτυρας.

Το κοριτσάκι έχει διακομισθεί στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου», με την κατάστασή του να κρίνεται σοβαρή. Ωστόσο, έχει τις αισθήσεις του και υποβάλλεται σε σειρά εξετάσεων. Στο σημείο έσπευσε η ΕΛΑΣ προκειμένου να διακριβωθούν τα ακριβή αίτια της πτώσης του παιδιού.

Με πληροφορίες και φωτογραφίες από: ThessToday.gr

Όλη η επικαιρότητα