Κορινθία

Κορινθία: Μυστήριο με την εξαφάνιση 75χρονου από παραλία – Τα ρούχα του βρέθηκαν στην ακτή

Είχε πάει για μπάνιο με την σύζυγό του, όταν ξαφνικά χάθηκαν τα ίχνη του
Ακούστε το άρθρο

Μεγάλη κινητοποίηση των αρχών, μετά την καταγγελία για εξαφάνιση ενός 75χρονου άνδρα από την θαλάσσια περιοχή στο Σουσάκι Κορινθίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του korinthostv.gr, ο 75χρονος είχε πάει για μπάνιο με τη σύζυγό του στην περιοχή, όταν ξαφνικά χάθηκαν τα ίχνη του γύρω στις 12.00 σήμερα το μεσημέρι.

Ενημερώθηκαν άμεσα το Λιμεναρχείο Κορίνθου και το Λιμεναρχείο Αγίων Θεοδώρων και από εκείνη την ώρα πραγματοποιείται μεγάλη έρευνα για το εντοπισμό του ηλικιωμένου άνδρα.

Βρέθηκαν μόνο τα πράγματα του

Ερωτήματα ωστόσο εγείρει το γεγονός ότι τα προσωπικά πράγματα του ηλικιωμένου, όπως τα ρούχα και το μαγιό του, βρέθηκαν στην παραλία.

Συγκεκριμένα, έπειτα από έρευνες, το λιμενικό βρήκε στην παραλία την πετσέτα και τα ρούχα του, αλλά ο ίδιος παραμένει άφαντος μέχρι αυτή την ώρα.

Στην έρευνα επιχειρούν τα Λιμεναρχεία Κορίνθου, Αγίων Θεοδώρων και Iσθμίων, ένας δύτης από την Κόρινθο και ιδιωτικά σκάφη της περιοχής.

Συνολικά στο σημείο βρίσκονται περίπου 70 άτομα, μεταξύ των οποίων λιμενικοί, πολίτες και εθελοντές, που πραγματοποιούν έρευνες σε όλη την έκταση της περιοχής.

Όλη η επικαιρότητα