Ελλάδα

Κόρινθος: «Φανταζόταν ότι είχε εραστές» λέει ο αδερφός της 28χρονης που κακοποιήθηκε από τον εν διαστάσει σύζυγό της

Η 28χρονη είχε επιλέξει για νονό του παιδιού τους τον αδελφό της - Την είχε κακοποιήσει και στο παρελθόν ο 33χρονος
Ακούστε το άρθρο

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 33χρονος από την Κόρινθο, ο οποίος επιτέθηκε και βίασε την 28χρονη εν διαστάσει συζύγό του.

O αδερφός της, 28χρονης μίλησε για τον βίαιο χαρακτήρα του 33χρονου, ο οποίος και στο παρελθόν είχε καταφερθεί απειλητικά εναντίον της κοπέλας.

«Θα ήμουν ο νονός και επειδή ήμουν αυτός που παρότρυνα την αδερφή μου να χωρίσει και να σταματήσει κάθε είδους σχέση με αυτόν τον άνθρωπο, ίσως να ήταν μια αφορμή για να γίνει το σκηνικό αυτό. Έχει νιώσει τον απόλυτο τρόμο, ότι απλά είχε κλείσει τα μάτια και πίστευε ότι θα πεθάνει. Δεν είναι κάτι που το έχουμε συνειδητοποιήσει. Δεν ήταν έτσι, μετέπειτα στην σχέση δημιουργήθηκε αυτή η επιθετικότητα» είπε ο αδερφός της 28χρονης.

«Την είχε ξαναχτυπήσει στο παρελθόν, από ό,τι ομολογεί και ο ίδιος. Βέβαια δεν ήταν μια φορά (…). Έχουν γίνει πολλά περισσότερα και υπάρχουν σε όλα μάρτυρες».

«Έβρισκε αφορμή εικονικούς και ανύπαρκτους εραστές», πρόσθεσε ο αδερφός της 28χρονης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τις επόμενες ημέρες αναμένεται να καταθέσουν μάρτυρες από το φιλικό και συγγενικό της περιβάλλον οι οποίοι θα βεβαιώσουν τα όσα πέρασε η 28χρονη.

Αυτός, άλλωστε, ήταν και ο λόγος που το θύμα αποφάσισε να εγκαταλείψει τον 33χρονο και να εγκατασταθεί μαζί με τα παιδιά της στο πατρικό της σπίτι στην Αλμυρή.

πηγή:πρώτο θέμα

Όλη η επικαιρότητα