Βόλεϊ

Κόροιβος Αμαλιάδας – Βόλεϊ: Αναμένονται εξελίξεις

Έως  το τέλος Ιουνίου η ομάδα θα γνωρίζει αν επιστρέψει στην Α2 εθνική κατηγορία που της αξίζει!

Μπορεί η τύχη να γύρισε την πλάτη στην ομάδα βόλεϊ του Κόροιβου Αμαλιάδας, και οι κόποι μιας ολόκληρης χρονιάς  προς το παρών τουλάχιστον να πηγαίνουν χαμένοι …, όμως τίποτα δεν είναι οριστικό!  Καθώς  η ομάδα  του Γ. Σωτηρόπουλου  και του Αν. Γκρουμούσα,  σύμφωνα με τις «φήμες» που κυκλοφορούν τελευταία, θα ακολουθήσει τον Άρατο Κιάτου ήταν ο τυχερός της κληρωτίδας που έβγαλε η κλήρωση της ΕΣΠΕΠ,  στην Α2 Εθνική.

Και αυτό θα γίνει είτε μέσω αναδιάρθρωσης της κατηγορίας, είτε με τη μη δήλωση συμμετοχής, κάποιας ομάδας!  Μάλιστα  έως  το τέλος Ιουνίου η ομάδα θα γνωρίζει αν επιστρέψει στην Α2 εθνική κατηγορία που της αξίζει, μιας και τερμάτισε  πρώτη και με διαφορά στον όμιλο της ! Κάτι που   οι άνθρωποι που έχουν αφιερώσει  όλη  τους τη ζωή  στην ομάδα, όπως  ο νυν τεχνικός της Γιώργος  Σωτηρόπουλος, και ο πρώην , Ανδρέας  Γκρουμούσας, δηλώνουν αισιόδοξοι !

Κάτι  ακούγεται… και για Α1!

Πέρα  όμως από όσα προαναφέραμε, τις τελευταίες ημέρες έχει φουντώσει  στην Πάτρα, μια έντονη φημολογία, σύμφωνα με την οποία, ομάδα που αγωνίζεται στην Α1 εθνική κατηγορία , παραχωρεί το  δικό της Α.Φ.Μ., ζητώντας  συγχώνευση με τον Κόροιβο, και έδρα  την Αμαλιάδα!  Όμως αυτή η περίπτωση πολύ δύσκολα θα προχωρήσει, ακόμα και αν ο Κόροιβος δεν παίξει στην Α2 εθνική κατηγορία, καθώς  ο σύλλογος της Αμαλιάδας για μια ζωή, κινείται περισσότερο  στην ανάδειξη των ταλέντων της περιοχής, και λιγότερο σε επαγγελματικά  επίπεδα! Μάλιστα την ερχόμενη Τρίτη, τόσο η ανδρική ομάδα, όσο και η παιδική, καθώς και  οι κορασίδες, επιστρέφουν σε  ατομικές προπονήσεις, μετά τη μακρά αποχή λόγω του Κορωνοιού!

Όλη η επικαιρότητα