Βόλεϊ

Κόροιβος Αμαλιάδας – Βόλεϊ: H διαφαινόμενη διακοπή οδηγεί στην διαφαινόμενη άνοδο!

Με την συμμετοχή εκπροσωπών από όλες τις ομάδες έγινε το βράδυ της περασμένης Πέμπτης η τηλεδιάσκεψη για το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής βολεϊ ανδρών με τους ανθρώπους της ΕΟΠΕ προκειμένου να συζητήσουν τα δεδομένα που έχουν προκύψει από την πανδημία.

Το σύνολο των σωματείων τάχθηκε υπέρ της οριστικής διακοπής των πρωταθλημάτων καθώς με τις υπάρχουσες συνθήκες καραντίνας και την τόσο μεγάλη αποχή από τα γήπεδα δεν μπορούν να συνεχιστούν πλέον οι αγώνες.

Αυτό που έγινε γνωστό είναι πως υπάρχει ομοφωνία από όλες τις ομάδες να σταματήσει το πρωτάθλημα και οι ομάδες να τερματίσουν ως έχουν με την ΕΟΠΕ να είναι αυτή που θα αποφασίσει αν θα υπάρξει υποβιβασμός ή αν δεν θα πέσει καμία ομάδα στην Β΄ Εθνική όπως ακούγεται τελευταία.

Σε κάθε περίπτωση, η ΕΟΠΕ θα επεξεργαστεί τις προτάσεις από όλες τις ομάδες και λογικά μέχρι την επόμενη εβδομάδα θα ανακοινώσει τις οριστικές της αποφάσεις.

Πάντως το πιθανότερο σενάριο είναι πως όλα τα πρωταθλήματα θα σταματήσουν εδώ και μέσω αναδιάρθρωσης δεν θα υποβιβαστεί καμία ομάδα, ενώ θα γίνει οπωσδήποτε και pre-league στους άνδρες με τη συμμετοχή 10 ομάδων.

Με δεδομένη τη αναδιάρθρωση, αναμένεται να ανέβουν όλοι οι πρωταθλητές των ενώσεων, σε αντίθεση με  ότι ισχύει πριν,  όπου από τους 5 πρωταθλητές θα ανέβαιναν μόνο οι 3.

Στο πρωτάθλημα της Β΄ εθνικής της ΕΣΠΕΠ, πρωτοπόροι στους δυο ομίλους είναι ο Κόροιβος Αμαλιάδας και ο  Αρατός Κιάτου ωστόσο δεν αποκλείεται να γίνει και final-4 με τους δυο πρώτους απο κάθε όμιλο για να αναδειχθεί ο πρωταθλητής.

Όλη η επικαιρότητα