Categories: Βόλεϊ

Κόροιβος Αμαλιάδας – Βόλεϊ: Ματς παραμονής στις  6 μ. μ. με Ε.Α.Π. στην Πάτρα

Share

Ένα πολύ κρίσιμο ματς για την παραμονή της στην Α2 εθνική κατηγορία, δίνει σήμερα η ομάδα βόλεϊ του Κοροίβου Αμαλιάδας, αντιμετωπίζοντας την Ε.Α.Π. στην Πάτρα, που έχει ένα βαθμό λιγότερο  από τους Αμαλιαδίτες, στις 6μ.μ.

Η ομάδα βόλεϊ του Κοροίβου ως γνωστό ηττήθηκε το περασμένο Σάββατο από την Α.Ε. Αρμενίων στην Αμαλιάδα, και έτσι  βρέθηκε στη 2η θέση στη βαθμολογία των πλέι – άουτ.  Έτσι ο σημερινός αγώνας,  θεωρείται πολύ κομβικός για τη συνέχεια,  και η ομάδα του Ανδρέα Γκρουμούσα θέλει οπωσδήποτε τη νίκη,  για να μην υποχωρήσει στην 3η θέση των πλει – άουτ, που οδηγεί στη Β΄ Εθνική. Θυμίζουμε πως ο πρώτος των πλέι-άουτ θα παραμείνει στην Α2, ο δεύτερος θα δώσει-κατά τα φαινόμενα- αγώνα μπαράζ με τον  2ο του 1ου Υποομίλου και ο τρίτος θα υποβιβαστεί.

Αυτή τη στιγμή η Α.Ε. Αρμενίων έχει 5 βαθμούς, ο Κόροιβος 4 και η Ε.Α.Π. 3. Πάντως  οι «κυανόλευκοι και σε αυτό το ματς θα στερηθούν των υπηρεσιών του τραυματία Κώστα Μπίκου, καθώς και του στρατευμένου Διονύση  Μαυροειδή!

Όσο για τον Ξενοφώντα Γκρουμούσα, θεωρείται αμφίβολος, καθώς  έχει υποστεί λοίμωξη του αναπνευστικού και έχει μείνει εκτός προπονήσεων.