Βόλεϊ

Κόροιβος Αμαλιάδας – Βόλεϊ: Την Τετάρτη η κλήρωση

Μέχρι την Τετάρτη θα κρατήσει η αγωνία του Κόροιβου Αμαλιάδας σχετικά με την άνοδο στην Α2 Εθνική του βόλεϊ και αυτό γιατί η ΕΣΠΕΠ την συγκεκριμένη ημέρα θα πραγματοποιήσει την κλήρωση ανάμεσα στην ομάδα του Γ. Σωτηρόπουλου και τον Άρατο Κιάτου με έπαθλο το πολυπόθητο εισιτήριο της ανόδου και μάλιστα με διαδικτυακή μετάδοση

Η ΕΣΠΕΠ εξέδωσε την εξής ανακοίνωση: «Πάγια θέση όλων μας ήταν και είναι τα πρωταθλήματα, να ολοκληρώνονται στους αγωνιστικούς χώρους για να τιμηθεί ο κόπος και οι προσπάθειες των αθλητών, αθλητριών και προπονητών μέσα στα γήπεδα.

Δυστυχώς όμως λόγω των έκτακτων συνθηκών που βιώσαμε από την Πανδημία, δεν υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες για απρόσκοπτη και ασφαλή διεξαγωγή προπονήσεων και αγωνιστικών εκδηλώσεων για την ολοκλήρωσή τους.

Σύμφωνα με την υπ’ αριθμ.: 983/ΜΜ/19.5.2020 επιστολή της Ε.Ο.ΠΕ., η τελική κατάταξη των ομάδων θα ληφθεί υπόψη ο βαθμολογικός πίνακας την στιγμή της διακοπής του πρωταθλήματος και θα ανέλθουν στο πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών και Ανδρών για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021, είτε απευθείας, είτε μέσω τουρνουά ανόδου.

Επειδή το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής των Ανδρών της Ένωσή μας, πραγματοποιήθηκε σε δύο ομίλους που ως γνωστόν δεν έχουμε ενιαίο βαθμολογικό πίνακα με αποτέλεσμα να εφαρμοστεί η κατεύθυνση της Ομοσπονδίας, οπού προβλέπει, στις περιπτώσεις που η διεξαγωγή πραγματοποιήθηκε σε ομίλους, να πραγματοποιείτε κλήρωση μεταξύ των ομάδων που ήταν στην 1η θέση σε κάθε έναν από του ομίλους, κατά την στιγμή της διακοπής.

Σύμφωνα μετά παραπάνω την Τετάρτη 27/5/2020 και ώρα 17:00 στην αίθουσα του κολυμβητηρίου ΠΕΠΑΝΟΣ, θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση μεταξύ των ομάδων που ήταν στην 1η θέση σε κάθε έναν από του ομίλους, κατά την στιγμή της διακοπής.

Δηλαδή της ομάδας του Α.Σ.Α. ΚΟΡΟΙΒΟΣ από τον Α’ όμιλο και του ΑΡΑΤΟΥ 1893 Α.Ο. ΚΙΑΤΟΥ από το Β’ όμιλο.

Η κλήρωση θα μεταδοθεί και διαδικτυακά από τα social media της Ε.Σ.ΠΕ.Π».

 

Όλη η επικαιρότητα