Categories: Βόλεϊ

Κόροιβος Αμαλιάδας Volley: Ο Γ. Σωτηρόπουλος νέος τεχνικός!

Share

Με τον Γιώργο Σωτηρόπουλο πρώτο προπονητή θα συνεχίσει τη νέα σεζόν η ομάδα βόλεϊ του Κοροίβου Αμαλιάδας.

Και αυτό μετά την οριστική απόφαση του Ανδρέα Γκρουμούσα να μη συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία του Κοροίβου, όπως είχε αναφέρει σε  πρόσφατη συνέντευξή του.  Ο Γιώργος Σωτηρόπουλος που θα καθοδηγήσει την ανδρική ομάδα στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής της νέας περιόδου, θα έχει για βοηθό του, τον Παναγιώτη Παναγιωτόπουλο.

Ποιος  είναι  ο νέος τεχνικός της ομάδας;

Ο Γιώργος Σωτηρόπουλος, είναι παλαίμαχος παίκτης της ομάδας,  και επί χρόνια συνεργάτης του Ανδρέα Γκρουμούσα στην ανδρική ομάδα του Κοροίβου, αλλά και προπονητής στα τμήματα υποδομής! Και φυσικά ,  αναλαμβάνει το δύσκολο έργο να προσπαθήσει να φέρει ξανά τον Κόροιβο στη δεύτερη τη τάξει εθνική κατηγορία. Ο Ανδρέας Γκρουμούσας θα είναι υπεύθυνος στα τμήματα ανάπτυξης, κάτι που ήθελε ο ίδιος όπως είχε τονίσει.

Η επίσημη  ανακοίνωση του Κοροίβου:

«Μετά από απόφαση της διοίκησης του τμήματος βόλεϊ, τη θέση του προπονητή της ανδρικής ομάδας αναλαμβάνει ο Γιώργος Σωτηρόπουλος, με βοηθό τον Παναγιώτη Παναγιωτόπουλο.
Στα τμήματα ανάπτυξης της ομάδας υπεύθυνος θα είναι ο Ανδρέας Γκρουμούσας. Καλή επιτυχία σε όλους στα νέα τους καθήκοντα».

Ερασιτεχνικό Τουρνουά Beach Volley στις 13 και 14 Ιουλίου!

Το Σαββατοκύριακο 13 & 14 Ιουλίου σας περιμένουμε στο Mple Beach Bar στην Παραλία της Κουρούτας όπου θα διεξαχθεί Ερασιτεχνικό Τουρνουά Beach Volley.
Οι ομάδες μπορούν να αποτελούνται από έναν αθλητή με δελτίο σε ομάδα βόλεϊ και έναν ερασιτέχνη ή δύο ερασιτέχνες. Δηλώστε συμμετοχή στο 6988 853 021