Μπάσκετ

Κόροιβος: Ανακοινώνει τα φιλικά πριν τον αγώνα κυπέλλου

Ακούστε το άρθρο

Ο Κόροιβος σε λίγες μέρες (στις 23 Σεπτεμβρίου 2017) θα δώσει το πρώτο επίσημο παιχνίδι του, για το κύπελλο Ελλάδας, με αντίπαλο τον Προμηθέα Πατρών.

Ένα παιχνίδι που όπως είναι γνωστό θα διεξαχθεί στο κλειστό του Πύργου.

Παρότι ο μεγάλος στόχος του Κόροιβου είναι η καλή πορεία και η παραμονή στο μεγάλο πρωτάθλημα του Ελληνικού μπάσκετ, εντούτοις για λόγους γοήτρου, θέλει να περάσει και στην επόμενη φάση του κυπέλλου.

Για να δείξει από νωρίς τις αγωνιστικές διαθέσεις του!

Για να είναι όμως, όσο το δυνατόν γίνεται πιο έτοιμος για το παιχνίδι του Κυπέλλου, η ομάδα της Ηλείας προγραμματίζει κάποια φιλικά παιχνίδια, τουλάχιστον δυο (2), τα οποία και θα ανακοινωθούν ίσως και σήμερα.

Άλλωστε ο Ντίνος Καλαμπάκος θέλει και να … ξεμουδιάσουν λίγο οι παίκτες του από τις σκληρές προπονήσεις και να τους δει μέσα στο παρκέ, απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους.

Στην προετοιμασία της ομάδας συμμετέχει πλέον κανονικά και ο Κουέντον ΝτεΚοζί, ενώ η μόνη απουσία που υπάρχει είναι αυτή του Εβαρίστ Σονγκάνια, αφού το θέμα με την βίζα του δεν έχει λυθεί ακόμη.

Είναι ένα θέμα που εξετάζεται από τον Κόροιβο και έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες κινήσεις για να έρθει στην Ελλάδα όσο πιο γρήγορα γίνεται ο Αφρικανός αθλητής.

Όλη η επικαιρότητα