Μπάσκετ

Κόροιβος: Ανεβάζει «στροφές» ενόψει της πρεμιέρας

Μετά την πολύ καλή εμφάνιση με τον Απόλλωνα στην Πάτρα, όπου φάνηκε η καλή δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις από τον Ντίνο Καλαμπάκο και τους συνεργάτες του, αλλά και η ποιότητα των αθλητών της Ηλειακής ομάδας, ο Κόροιβος το Σάββατο αντιμετωπίζει το Περιστέρι (ομάδα της Α2 που έχει πρωταγωνιστικούς στόχους), στις 5μ.μ. στο κλειστό της Αμαλιάδας. Αυτό θα είναι το τελευταίο φιλικό για την ομάδα του Ντίνου Καλαμπάκου, πριν την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, όπου ως γνωστόν θα αντιμετωπίσει στην Αμαλιάδα τον Άρη. Η είσοδος στο  φιλικό είναι ελεύθερη για τους φιλάθλους.

Eυχαριστεί το Γενικό Νοσοκομείο Ηλείας

Ευχαριστήρια ανακοίνωση είχαμε της ΚΑΕ Κόροιβος για το Γενικό Νοσοκομείο Ηλείας και το διοικητή του κ. Κώστα Διαμαντόπουλο. Αναλυτικά η ανακοίνωση :

«Η ΚΑΕ Κόροιβος αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια το διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Ηλείας, κ. Κώστα Διαμαντόπουλο, για τις ενέργειες του ώστε να πραγματοποιηθεί και φέτος ο καρδιολογικός έλεγχος των αθλητών της ομάδας μας. Επίσης ευχαριστούμε θερμά σύσσωμο το ιατρικό, νοσηλευτικό και το διοικητικό προσωπικό της καρδιολογικής κλινικής, αλλά και συνολικά το προσωπικό του Νοσοκομείου για την άριστη παροχή ιατρικής υποστήριξης και φροντίδας προς τους αθλητές μας».

Αδειοδοτήθηκαν όλες οι ομάδες, αντίστροφη μέτρηση για το πρωτάθλημα!

Όπως ανακοίνωσε η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και οι τελευταίες έξι ομάδες πήραν την αδειοδότηση που χρειάζονταν και θα αγωνιστούν κανονικά στην Stoiximan.gr.

Οι τελευταίες ομάδες που πήραν την άδεια που χρειάζονταν ήταν ο Πανιώνιος, η ΑΕΚ, ο Άρης, ο Κόροιβος, τα Τρίκαλα και ο ΓΣΛ Φάρος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΕΑ:

Η Επιτροπή χορήγησε πιστοποιητικό στις κάτωθι ΚΑΕ:

  1. ΚΑΕ ΑΕΚ
  2. ΚΑΕ ΑΡΗΣ
  3. ΚΑΕ ΚΟΡΟΙΒΟΣ
  4. ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
  5. ΚΑΕ ΑΙΟΛΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
  6. ΚΑΕ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ-ΦΑΡΟΣ
  7. ΚΑΕ ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Όλη η επικαιρότητα