Μπάσκετ

Κόροιβος: Ανοιχτή συγκέντρωση για το μέλλον της ομάδας

Ακούστε το άρθρο

Με το πένθος λόγω του θανάτου του Ηλία Θλιβερού να είναι νωπό, οι άνθρωποι του Κόροιβου ετοιμάζουν σήμερα ανοιχτή συνέλευση για τον σχεδιασμό της επόμενης μέρας. Η ανοιχτή συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στο Λαζαράκειο Δημοτικό Μέγαρο, και θα ξεκινήσει στις 21.00, με την ομάδα να ζητά την παρουσία όλων των φιλάθλων, προκειμένου το μέλλον να είναι ευοίωνο και στο νέο πρωτάθλημα της Α1.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Κόροιβος:

«Αγαπητοί φίλοι
Με αφορμή την έναρξη του σχεδιασμού για τη νέα αγωνιστική χρονιά που θα βρει την ομάδα μας και πάλι αγωνιζόμενη στην Α1 ΒΑSKET LEAGUE, σας καλούμε σε ανοιχτή συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στο Λαζαράκειο Δημοτικό Μέγαρο, την Τέταρτη 14/06/2017 και ώρα 21.00 .
Η παρουσία όλων σας είναι απαραίτητη προκειμένου η ομάδα μας να συνεχίσει να μας χαρίζει μοναδικές στιγμές χαράς και περηφάνιας , και την νέα περίοδο στην βιτρίνα της Α1.
Σας περιμένουμε όλους.
Για την ΚΑΕ ΚΟΡΟΙΒΟΣ».

Οι κινήσεις για το ροστερ

Στα υπόλοιπα θέματα της ομάδας δεν είχαμε κάποια εξέλιξη και όπως έχουμε ξαναγράψει ίσως να αργήσουμε λίγες μέρες να έχουμε νέα. Σε ότι αφορά τους παίκτες από το ρόστερ του πρωταθλήματος που ολοκληρώθηκε, στον Κόροιβο υπάρχει πρόθεση για παραμονή, του Αντώνη Μιχάλογλου, του Γιάννη Σαχπατζίδη και του Αλέξανδρου Σπυριδωνίδη (οι δύο πρώτοι, υπηρετούν και τη στρατιωτική τους θητεία αυτό το διάστημα) καθώς και του Αμερικανού γκαρντ Τόντρικ Γκότσερ, αν και υπάρχει ενδιαφέρον από αρκετές ομάδες για τον σημαντικό αυτό αθλητή.

Όλη η επικαιρότητα