Μπάσκετ

Κόροιβος: Με Απόλλωνα, πριν τον Προμηθέα

Ακούστε το άρθρο

Το πρώτο φιλικό μπροστά στον κόσμο του θα δώσει σήμερα (18:00) ο Κόροιβος, ο οποίος υποδέχεται τον Απόλλωνα Πάτρας.

Η ομάδα του Ντίνου Καλαμπάκου, που ακόμη δεν έχει συμπληρώσει το ρόστερ της ενόψει της νέας σεζόν (απομένει μια ακόμη κίνηση, να έρθει ο αντικαταστάτης του Σονγκάνια, που λογικά δεν θα ενταχθεί στην ομάδα), λίγες μέρες πριν από το πρώτο επίσημο παιχνίδι κόντρα στον Προμηθέα (23/09) θα έχει για πρώτη φορά, για τη σεζόν 2017-18 τον κόσμο στο πλευρό της.

Που από την πλευρά του θα δει τα νέα αποκτήματα της ομάδας και θα πάρει μια πρώτη γεύση για το τι θα απολαύσει στα επίσημα παιχνίδια που έρχονται.

Η ανακοίνωση της ομάδας για το σημερινό φιλικό αναφέρει χαρακτηριστικά :

«Στο πλαίσιο της προετοιμασίας ενόψει του πρώτου επίσημου αγώνα της φετινής σεζόν με τον Προμηθέα Πάτρας (23/09-Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Πύργου), η ομάδα μας θα τεθεί αντιμέτωπη με τον Απόλλωνα Πάτρας σε φιλικό παιχνίδι, την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017 στις 18:00 το απόγευμα.

Το φιλικό θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Ήλιδας με δωρεάν είσοδο για τους φιλάθλους μας».

ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΡΟΙΒΟΥ

One for all, all for one!!!

Ο Κόροιβος με νέα ανακοίνωση του γνωστοποίησε τους τρόπους με τους οποίους οι φίλοι της ομάδας μπορούνε να προμηθευτούν τα εισιτήρια διαρκείας ενόψει της νέας σεζόν.

«Ενημέρωση της ΚΑΕ Κόροιβος για την διάθεση των καρτών διαρκείας 2017-18.

Με ένα σύνθημα που αντιπροσωπεύει απόλυτα τη φιλοσοφία της ομάδας μας. Το πώς βρέθηκε πριν 3 χρόνια για πρώτη φορά στη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ και πώς καταφέρνει να γράφει ιστορία κάθε χρόνο, κάνοντας διαρκώς βήματα προς την καθιέρωσή της στη STOIXIMAN.GR Basket League και στη συνείδηση των Ελλήνων φιλάθλων, ως μία ομάδα που η φυσική της θέση είναι εκεί!

One for all, all for one!!! Ένας για όλους, όλοι για έναν, όλοι για τον Κόροιβο!!!

Αυτός είναι ο Κόροιβος. Μία ομάδα που δε στηρίζεται σε έναν ή σε λίγους, αλλά αντλεί αστείρευτες δυνάμεις από τους πολλούς. Τους απλούς ανθρώπους που τη στηρίζουν. Κάθε φίλαθλο που έρχεται στο γήπεδο για να φωνάξει «ΚΟ-ΡΟΙ-ΒΑ-ΡΑ ΟΛΕ». Τους χορηγούς από όλη την Ηλεία κι από άλλα μέρη της Ελλάδας, οι οποίοι είναι αρωγοί της προσπάθειάς μας και προσφέρουν μεγάλη υποστήριξη στην ομάδα μας!

All For One. Όλοι για τον Κόροιβο, δηλαδή. Έτσι, συνεχίζουμε και φέτος, με σκοπό να στηρίξουμε την ομάδα και στα εύκολα και τα δύσκολα και στο τέλος να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί!

Με το σύνθημα αυτό λοιπόν, οι κάρτες διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2017-18 τίθενται από την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου στη διάθεση των φιλάθλων μας.

Οι νέοι κάτοχοι κι όσοι έχουν ανανεώσει το εισιτήριό διαρκείας τους μπορούν να παραλαμβάνουν τις κάρτες από τον υπεύθυνο εισιτηρίων, κ. Ανδρέα Μπουλμπασάκο στο κατάστημα «ΚΡΥΣΤΑΛ».

Παράλληλα επισημαίνεται ότι η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας συνεχίζεται κανονικά από τα γραφεία της ΚΑΕ Κόροιβος κι από τον υπεύθυνο εισιτηρίων, κ. Ανδρέα Μπουλμπασάκο.

Τηλ: 26220 28528 & 694 599 9573

Αναλυτικές Πληροφορίες για τα εισιτήρια διαρκείας 2017-18: www.koroivosbc.gr/eisitiria-diarkeias-2017-2018».

*** Θετικά σχολιάστηκε από τον Κόροιβο η κίνηση του Πανηλειακού να αλλάξει την ώρα διεξαγωγής του φιλικού που έχει προγραμματίσει για το Σάββατο, προκειμένου οι φίλαθλοι να μπορέσουν χωρίς χρονικό άγχος να παρακολουθήσουν μετά τον αγώνα με τον Προμηθέα.

Οριστικό: Στην ΕΡΤ το πρωτάθλημα Α1 μπάσκετ

Τηλεοπτική «στέγη» βρήκε το πρωτάθλημα της Stoiximan.gr Basket League, με την προσφορά της ΕΡΤ να γίνεται δεκτή από τα μέλη του ΕΣΑΚΕ, όσον αφορά τις 11 ομάδες του πρωταθλήματος.

Ένα από τα θέματα τα οποία ταλαιπώρησαν αρκετά τους ανθρώπους του ΕΣΑΚΕ ήταν αυτό της εύρεσης τηλεοπτικής «στέγης» για τη νέα σεζόν. Έπειτα από αρκετές συναντήσεις, εν τέλει υπήρξε deal με την ΕΡΤ.

Κι αυτό γιατί το ΔΣ του ΕΣΑΚΕ ενέκρινε την πρόταση της κρατικής τηλεόρασης για τις 11 ομάδες του πρωταθλήματος, κάτι που σημαίνει πως η κρατική τηλεόραση θα μεταδίδει παιχνίδια του πρωταθλήματος της σεζόν 2017-18. Μάλιστα, υπάρχει σαν σκέψη να υπάρξει εκπομπή που να μεταδίδει λεπτό προς λεπτό τα παιχνίδια, ενώ τουλάχιστον ένα παιχνίδι κάθε αγωνιστική θα έχει τηλεοπτική κάλυψη.

Εκτός… εξίσωσης βρίσκονται ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ, καθώς τα τηλεοπτικά δικαιώματα των τριών ομάδων ανήκουν στην Cosmote TV.

Παράλληλα, από τον ΕΣΑΚΕ εγκρίθηκε και η χορηγία της Cosmote για τις 11 ομάδες του πρωταθλήματος, δίνοντας σημαντική… ανάσα.

Όλη η επικαιρότητα