Αθλητισμός Μπάσκετ

Κόροιβος Μπάσκετ: Να… σπάσει τα δεσμά σήμερα κόντρα στον Προμηθέα!

Να… σπάσει τα δεσμά των πέντε συνεχόμενων ηττών που τον κρατούν χαμηλά σε σχέση τουλάχιστον με το εξαιρετικό ξεκίνημα θέλει σήμερα ο Κόροιβος ο οποίος στο τελευταίο ματς της χρονιάς θα υποδεχθεί στις 6.30 μ.μ. τον Προμηθέα.

Το εμπόδιο που υψώνεται μπροστά από τους παίκτες του Ντίνου Καλαμπάκου είναι υψηλό καθώς οι Πατρινοί του Μάκη Γιατρά αποτελούν την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος ωστόσο όπως έχει διαπιστωθεί, οι κυανόλευκοι  αποδίδουν καλύτερα όταν το άγχος δεν είναι στην δική τους πλευρά και χωρίς πίεση θα εξαντλήσουν τις πιθανότητες για μια νίκη που θα τους φέρει ένα βήμα πιο κοντά στην παραμονή.

Παρά  την κρισιμότητα του σημερινού αγώνα, στο Κλειστό της Ήλιδας θα έχει στηθεί από νωρίς μια γιορτή καθώς πριν το τζάμπολ η Κ.Α.Ε. Κόροιβος θα διοργανώσει από κοινού με το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Αμαλιάδας Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Περιφερειακού Τμήματος Αμαλιάδας συλλογή τροφίμων, που θα διατεθούν σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη ενώ  στην ανάπαυλα σε όλους  αγώνες που θα λάβουν χώρα το Σαββατοκύριακο θα κάνουν την «εμφάνιση» τους δώρα, κάλαντα, αλλά και οι «Μπασκετοβασίληδες» και οι «Αγιοβασιλίτσες» που θα  είναι μόνο μερικές από τις εκπλήξεις που επιφυλάσσουν οι ομάδες για τον κόσμο.

Όλη η επικαιρότητα