Αθλητισμός Μπάσκετ

ΚΟΡΟΙΒΟΣ Μπάσκετ: Θέλει να πανηγυρίσει μια μεγάλη νίκη

Ακούστε το άρθρο

Ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της φετινής πορείας του στην BASKET LEAGUE δίνει σήμερα στις 16.30 ο Κόροιβος, στο ΔΚΓ Ήλιδας.

Η ομάδα της Ηλείας ξέρει πολύ καλά την σημασία του σημερινού αγώνα με την Κύμη και δεν θέλει για κανένα λόγο να χάσει το «ροζ» φύλλο.

Γι’ αυτό και θα πρέπει να δώσει το 100% των αγωνιστικών δυνατοτήτων της, να παίξει έξυπνα και με πάθος, για να φτάσει στην επιτυχία και να κάνει ένα μεγάλο βήμα για την παραμονή.

Ο Κόροιβος με την έλευση των Τράβις Κόν και Τζον Φλορβέους είναι σαφώς πιο ενισχυμένος και με την βοήθεια των φιλάθλων του που αναμένεται να κατακλύσουν το κλειστό, μπορεί να φτάσει στη μεγάλη νίκη και να πάρει μια βαθιά ανάσα.

Μιλεντίγιεβιτς: «Στο τέλος να πανηγυρίσουμε μαζί με τον κόσμο μας»

Ο Ιάκωβος Μιλεντίγιεβιτς αναφέρθηκε στον στόχο του Κοροίβου απέναντι στην ανεβασμένη Κύμη (13/1, 16:30). Αναλυτικά ο Έλληνας άσος τόνισε :

«Τελειώνει μια εβδομάδα με σκληρή δουλειά για την ομάδα μας, καθώς έχουμε μπροστά μας ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για τη φετινή σεζόν. Ταυτόχρονα, έχουν έρθει δύο νέα παιδιά, που όλοι μας μαζί με τους προπονητές προσπαθούμε να τα εντάξουμε όσο το δυνατόν πιο σύντομα στο σύνολο, προκειμένου να τους βοηθήσουμε και να μας βοηθήσουν αγωνιστικά στη συνέχεια.

Την περασμένη Κυριακή στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ γνωρίσαμε μια ήττα από μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη, ωστόσο θα μπορούσαμε να έχουμε παρουσιάσει αρκετά καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης και να δείξουμε στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν ως τώρα σε μεγαλύτερο βαθμό. Παρότι η ήττα είναι από αυτές που θεωρούνται… εντός προγράμματος, μας πόνεσε το σκορ και το γεγονός ότι από πολύ νωρίς ο αντίπαλος είχε μεγάλη διαφορά.

Ο αγώνας αυτός ανήκει στο παρελθόν και αύριο απέναντι στην Κύμη θέλουμε να πετύχουμε μια δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας νίκη. Βέβαια, η ομάδα που θα βρούμε απέναντί μας στις τελευταίες αγωνιστικές παρουσιάζει ένα διαφορετικό κι αλλαγμένο αγωνιστικό πρόσωπο, γεγονός που αποτυπώνεται πια και στη βαθμολογία.

Θα είναι ένα ματς πολύ δύσκολο και σκληρό από την αρχή μέχρι το τέλος. Γι αυτό εμείς πρέπει να δώσουμε το 100% σαν ομάδα και καλούμε τον κόσμο μας να βρεθεί στο πλευρό μας, όπως κάνει σε όλα τα παιχνίδια μέχρι τώρα, για να μας στηρίξει και στο τέλος να πανηγυρίσουμε μαζί!», έγραψε στο blog του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.

Όλη η επικαιρότητα