Μπάσκετ

Κόροιβος: Μπορεί να χτίσει σερί από την έδρα του

Ακούστε το άρθρο

Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, ο Κόροιβος θα παίξει στην έδρα του αφού το ερχόμενο Σάββατο, για την 3η αγωνιστική της Α2, οι κυανόλευκοι θα υποδεχθούν το Παγκράτι.

Έτσι, μετά τη νίκη επί του Αμύντα, η ηλειακή ομάδα θα έχει την ευκαιρία με την δυναμική που της δίνει το Κλειστό της Ήλιδας να διπλαρώσει τις νίκες της και να αρχίζει να χτίζει ένα μίνι σερί το οποίο το οποία θα βάλει σε ανοδική τροχιά τον Κόροιβο και θα του δώσει την απαιτούμενη καλή ψυχολογία ενόψει της συνέχειας.

Το πρόγραμμα της 3ης στροφής έχει ως εξής:

Σάββατο 19 Οκτωβρίου

Ανατόλια 17.00 Ανατόλια-Ψυχικό Ξενικάκης-Ταρενίδης Στ.-Μπακάλης (Παπαδόπουλος Ν.)

Αγρινίου 17.00 Αγρίνιο-Τρίτων Παφίλης-Ζαχαρής-Ταρενίδης Κ. (Μπέστιας)

ΣΕΦ 17.00 Ολυμπιακός-Φίλιππος Βέροιας Νάστος-Φάκαρος-Δόλγυρας (Ελευθεριάδης)

Περιβόλας 17.00 Απόλλων Π.-Αμύντας Κατραχούρας-Χαλαμπαλάκης-Κοντίλης (Κωστής)

Ήλιδας 17.00 Κόροιβος Αμαλιάδας-Παγκράτι Παντελίδης-Ρίζος-Χριστινάκης (Θεοδοσόπουλος)

Τετάρτη 6 Νοεμβρίου

Καρδίτσας (Νέο) 17.00 Καρδίτσα-Δάφνη Δαφνίου –

Στ. Βενέτης 17.00 Διαγόρας Δρυοπιδέων-Χαρίλαος Τρικούπης-

Ελευθερούπολης 15.00 Ελευθερούπολης-Οίαξ Ναυπλίου-

Αλλαγές σε αγώνες της Α2

Λόγω συμμετοχής αθλητών τους στους Παγκόσμιους Στρατιωτικούς Αγώνες με την Εθνική Ομάδα Ενόπλων θα γίνουν αλλαγές στις ημέρες διεξαγωγής αγώνων της Δάφνης Δαφνίου και του Χαρίλαου Τρικούπη (άρθρο 50, παρ.1ε κανονισμών ΕΟΚ).

Συγκεκριμένα:

Ο αγώνας ΑΣ Διαγόρας Δρυοπιδέων – ΓΣ Χαρίλαος Τρικούπης, για την 3η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας Ανδρών αντί της 19/10/2019, θα διεξαχθεί στις 06/11/2019 και ώρα 17.00, στο ΚΓ «Στ. Βενέτης».

Ο αγώνας ΓΣ Χαρίλαος Τρικούπης – ΑΟ Αγρινίου, για την 4η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας Ανδρών αντί της 26/10/2019, θα διεξαχθεί στις 20/11/2019 και ώρα 17.00, στο ΔΑΚ Μεσολογγίου.

Οι πρώτοι σκόρερ μετά τη 2η αγωνιστική

Ο Νίκος Λιακόπουλος φιγουράρει στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ της Α2 Εθνικής Κατηγορίας μετά το τέλος της δεύτερης αγωνιστικής. Ο έμπειρος καλαθοσφαιριστής του Διαγόρα Δρυοπιδέων μετράει συνολικά 58 πόντους! Στη δεύτερη θέση ακολουθεί ο Γιάννης Μολφέτας του Απόλλωνα Πάτρας, ενώ στην τρίτη βρίσκεται ο Πάνος Φιλιππάκος της Δάφνης Δαφνίου.

Την πρώτη δεκάδα συμπληρώνουν οι: Στάθης Παπαδιονυσίου (Χαρίλαος Τρικούπης), Δάνης Ελευθεριάδης (Φίλιππος Βέροιας), Άγγελος Τσάμης (Απόλλων Πάτρας), Νίκος Κόκκαλης (Τρίτωνας), Ευθύμης Κοθράς (Φίλιππος Βέροιας), Νεμάνια Μανΐλοβιτς (Ελευθερούπολη), Μάριος Ματαλών (Κόροιβος) και Αλέξης Ράπτης (Χαρίλαος Τρικούπης).

Όλη η επικαιρότητα