Μπάσκετ

Κόροιβος: Χωρίς βιασύνη το «χτίσιμο» της ομάδας

Ακούστε το άρθρο

Χωρίς βιασύνη και σπασμωδικές κινήσεις, έχει ξεκινήσει να υλοποιείται το πλάνο για τον νέο Κόροιβο, προκειμένου η νέα ομάδα που θα εκπροσωπήσει την Ηλεία στο πρωτάθλημα της BASKET LEAGUE να είναι πανέτοιμη όταν πρέπει.

Τόσο η διοίκηση της ΚΑΕ, όσο και ο Ντίνος Καλαμπάκος, ξέρουν πολύ καλά τι χρειάζεται η ομάδα για το νέο πρωτάθλημα, αλλά πολλά θα εξαρτηθούν και από το μπάτζετ που θα υπάρχει.

Όσο μεγαλύτερο είναι, τόσο πιο «ακριβές» επιλογές θα γίνουν, κυρίως όσον αφορά τους ξένους αθλητές.

Ο Ντίνος Καλαμπάκος ήδη βλέπει τα πρώτα βίντεο με αθλητές που μπορούν να βοηθήσουν τον Κόροιβο, αλλά εξελίξεις θα αργήσουμε να έχουμε.

Όπως μας τόνισε πρόσφατα ο έμπειρος τεχνικός, μέσα στις επόμενες 10-15 ημέρες θα ξεκινήσουν οι επαφές με τους Έλληνες αθλητές που είχαν σημαντικό χρόνο συμμετοχής στο προηγούμενο πρωτάθλημα (οι Σαχπατζίδης, Σπυριδωνίδης και Μιχάλογλου, καθώς και οι νεαροί Κάτζος και Μπεκρής), ενώ θα γίνει κίνηση και για έναν έμπειρο Έλληνα, ανάλογα βέβαια – όπως γράψαμε πιο πάνω – και με το μπάτζετ της ομάδας.

Αμέσως μετά τους Έλληνες, θα ξεκινήσουν και οι επαφές με ξένους αθλητές, όπου είναι δύσκολο να γράψουμε αυτή την στιγμή ότι μπορεί να παραμείνει κάποιος από τους αθλητές που αγωνίστηκαν φέτος (π.χ. ο Γκότσερ).

Όλα θα εξαρτηθούν επαναλαμβάνουμε από το μπάτζετ της ομάδας, με την διοίκηση του Κόροιβου να θέλει να βρει νέους οικονομικούς πόρους, είτε από νέους χορηγούς, από διαφημίσεις κ.α.

Και είναι αναγκαίο η Ηλεία να στηρίξει την κορυφαία ομάδα του νομού, προκειμένου αυτή να παρουσιαστεί πολύ δυνατή στο νέο πρωτάθλημα της BASKET LEAGUE και να διεκδικήσει κάτι περισσότερο από την απλή παραμονή.

Όλη η επικαιρότητα