Μπάσκετ

Κόροιβος: Επίσκεψη στον μεγάλο χορηγό το Ι.Ι.Ε.Κ. ΣΜΑΡΝΑΚΗ

Αυτή η σχέση είναι σχέση σεβασμού και αλληλοεκτίμησης. Στην Ελλάδα της οικονομικής κρίσης όπου οι χορηγοί είναι δύσκολο να βρεθούν, ο Κόροιβος και το Ι.Ι.Ε.Κ. Σμαρνάκη πορεύονται μαζί, με κύριο στόχο η μεγαλύτερη ομάδα της Ηλείας να ενισχυθεί και να αγωνίζεται στα μεγάλα σαλόνια του Ελληνικού μπάσκετ για πολλά χρόνια.

Στα πλαίσια της συνεργασίας λοιπόν που έχει αναπτυχθεί, η ομάδα του Κόροιβου επισκέφθηκε χθες το Ι.Ι.Ε.Κ. Σμαρνάκη, μεγάλο χορηγό της ΚΑΕ Κόροιβος για την αγωνιστική περίοδο 2017-18.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Χρήστος Λαγός, ο εκτελεστικός διευθυντής, Χάρης Παρασκευόπουλος, ο προπονητής, Ντίνος Καλαμπάκος, και βοηθός του, Αλέξανδρος Βελισσαράκος, και φυσικά οι αθλητές του Κόροιβου, βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις των Σχολών Σμαρνάκη και είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά το χώρο όπου πάρα πολλοί νέοι αποκτούν τα απαιτούμενα εφόδια για την επαγγελματική τους αποκατάσταση, μέσω του Ι.Ι.Ε.Κ. Σμαρνάκη.

Οι άνθρωποι της ομάδας μίλησαν στους σπουδαστές του Ι.Ι.Ε.Κ., είχαν την χαρά να τους γνωρίσουν και να τους ανταποδώσουν την πρόσκληση, στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Ήλιδας, στην αναμέτρηση του Σαββάτου (10/3-16:30) με την ΑΕΚ για τη 18η αγωνιστική της STOIXIMAN.GR Basket League, ενώ δοκίμασαν και τις δημιουργίες που ετοίμασαν γι’ αυτούς οι φοιτητές του τμήματος μαγειρικής του Ι.Ι.Ε.Κ. Σμαρνάκη.

Παράλληλα, ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Χρήστος Λαγός, παρέδωσε στην κυρία Κωνσταντίνα Σμαρνάκη και τον Κώστα Σμαρνάκη μία φανέλα της ομάδας με τις υπογραφές όλου του αγωνιστικού τμήματος και το όνομά τους στο πίσω μέρος της.

Κατά την έναρξη της εκδήλωσης, καλωσορίζοντας τον Κόροιβο στις εγκαταστάσεις του Ι.Ι.Ε.Κ., η κυρία Κωνσταντίνα Σμαρνάκη, ανέφερε: «Σας καλωσορίζουμε στο Ι.Ι.Ε.Κ. Σμαρνάκη. Είναι χαρά μας που έχετε έρθει εδώ και που τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να σας γνωρίσουν προσωπικά. Θα ήθελα να ξέρετε ότι είμαστε υπερήφανοι που στηρίζουμε την προσπάθεια του Κόροιβου στη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ και σας ευχόμαστε καλή επιτυχία στη συνέχεια του Πρωταθλήματος».

Από την πλευρά της ΚΑΕ Κόροιβος, ο κ. Χρήστος Λαγός δήλωσε: «Μας δίνεται για άλλη μία φορά η ευκαιρία να ευχαριστήσουμε τις Σχολές Σμαρνάκη, την κυρία Κωνσταντίνα, τον Κώστα και την οικογένειά τους για τη σημαντική στήριξη που παρέχουν στην ομάδα μας. Η συνεργασία μας έχει δύο σκέλη. Ένα αυτό της προβολής στη φανέλα κι ένα άλλο το οποίο αφορά την καθημερινή σίτιση των αθλητών μας. Η προσφορά τους είναι σπουδαία και πλέον τους νιώθουμε μέλη της μεγάλης οικογένειας του Κόροιβου.

Από εκεί και πέρα, είμαστε χαρούμενοι που στο πλαίσιο της συνεργασίας μας μπορέσαμε να κάνουμε τη σημερινή (σ.σ. χθεσινή) επίσκεψη στο Ι.Ι.Ε.Κ. Σμαρνάκη, έτσι ώστε και οι παίκτες και οι προπονητές μας να βρεθούν στο χώρο αυτό των σχολών, που προσφέρουν εκπαίδευση υψηλού επιπέδου σε πάρα πολλούς νέους, καθώς και οι σπουδαστές του Ι.Ι.Ε.Κ. να έρθουν σε επαφή με την ομάδα μας. Μάλιστα, θα είναι χαρά μας να σας φιλοξενήσουμε στο προσεχές παιχνίδι με την ΑΕΚ το Σάββατο 10 Μαρτίου!».

Όλη η επικαιρότητα