Αθλητισμός

Κόροιβος: Επόμενη στάση… Χαϊδάρι!

Ακούστε το άρθρο

Ο θεσμός του Κυπέλλου προχωράει και μαζί του ο Κόροιβος, με τις ομάδες της Basket League να κάνουν την εμφάνιση τους στην 1η αγωνιστική της Β’ Φάσης.

Τα επτά από τα οκτώ παιχνίδια θα διεξαχθούν την Τετάρτη (2/10), με το πρόγραμμα να ξεκινάει την Δευτέρα (30/9) όπου ο Παπάγου φιλοξενεί το Ρέθυμνο, ενώ ξεχωρίζει το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα σε Άρη και Ηρακλή.

Η ομάδα του Κώστα  Παπαδόπουλου θα ταξιδέψει στην Αττική και συγκεκριμένα στο Χαϊδάρι, όπου και θα αντιμετωπίσει την Δάφνη Δαφνίου, μια ακόμα ομάδα της Α2 κατηγορίας στην οποία αγωνίζονται οι κυανόλευκοι, την φανέλα της οποίας πέρυσι φόρεσε ο Πυργιώτης σέντερ της ηλειακής ομάδας πλέον, Διονύσης Τάταρης.

Στον αγώνα με το Παγκράτι δεν αγωνίστηκε ο Ρουτκάουσκας που αντιμετωπίζει ένα μικροπρόβλημα τραυματισμού και προφυλάχθηκε, όμως αναμένεται να είναι έτοιμος την ερχόμενη Τετάρτη με την Δάφνη και ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα, θα χρησιμοποιηθεί.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων για την 1η αγωνιστική της Β΄ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών :

Δευτέρα 30/09/19

ΕΑΚ Παπάγου 19.00 ΑΣ Παπάγου – ΑΓΟ Ρεθύμνου

Τετάρτη 02/10/19  

ΔΑΚ Νικαίας 17.00 AO Ιωνικός Νικαίας – ΑΕ Χολαργού (Ρόδος)

1ο Μάνδρας 17.00 ΓΣ Μανδραϊκός – ΓΣ Κύμης (Λαύριο)

Ανατόλια 17.00 ΣΑΑΚ Ανατόλια – ΓΣ Ερμής Αγιάς Λάρισας

1ο Χαϊδαρίου 17.00 ΓΣ Δάφνη Δαφνίου – ΑΣΑ Κόροιβος

Αλεξάνδρειο 17.00 Άρης – ΓΣ Ηρακλής

ΔΑΚ Μεσολογγίου 17.00 ΓΣ Χαρίλαος Τρικούπης – Πανιώνιος ΓΣΣ

Στ. Βενέτης 17.00 ΑΣ Διαγόρας Δρυοπιδέων – ΑΟ Αμύντας

Εύσημα από Παγκράτι

Το Παγκράτι με ανακοίνωσή του, ευχαρίστησε τόσο τον Κόροιβο για την φιλοξενία του όσο και την τοπική αστυνομική αρχή, ενώ συνεχάρη και τους τρεις διαιτητές της αναμέτρησης.

Αναλυτικά :

«Οι παίκτες , οι προπονητές και οι συνοδοί της ομάδας μας που αγωνίστηκε εχθές (σ.σ. την περασμένη Τετάρτη) στην Αμαλιάδα για τον θεσμό του Κυπέλλου με τον Α.Σ Κόροιβο, νιώθουν ως ελάχιστη ηθική υποχρέωση να απευθύνουν ένα δημόσιο ευχαριστώ για την πραγματικά άψογη φιλοξενία που έτυχαν, τόσο από την διοίκηση του φίλου σωματείου, όσο και από την τοπική αστυνομία.

Παράλληλα, συγχαίρουμε και τους διαιτητές της συνάντησης κ.κ Αναστόπουλο, Ρίζο και Νάστο για την πολύ καλή διαιτησία τους».

Όλη η επικαιρότητα