Μπάσκετ

Κόροιβος: Έρχεται ΑΕΚ και δύσκολο αγωνιστικό πρόγραμμα

Ακούστε το άρθρο

Ο Κόροιβος έχει κάνει ένα πολύ καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα της STOIXIMAN.GR Basket League 2017-18, όπου μετά την διεξαγωγή των 4 πρώτων αγωνιστικών, είναι στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας, με τρεις νίκες (και τις 3 στην Αμαλιάδα με Άρη, Κολοσσό και Πανιώνιο) και μια ήττα (στο Ρέθυμνο).

Ενώ και στους πόντους έχει θετικό πρόσημο, με + 15 (308 – 293).

Η ομάδα της Ηλείας έχει βγάλει ένα «πονηρό» πρόγραμμα με ελάχιστες απώλειες και πλέον μπαίνει στα ακόμη πιο δύσκολα, αφού για την 5η αγωνιστική στις 11 Νοεμβρίου θα αγωνιστεί στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ, και ακολουθούν έως την 10η αγωνιστική το Λαύριο στην Αμαλιάδα, ο Ολυμπιακός στο ΣΕΦ, ο ΠΑΟΚ στην Αμαλιάδα, ο Γυμναστικός Λάρισας Φάρος εκτός και ο Προμηθέας στην Αμαλιάδα.

Σε αυτά τα έξι παιχνίδια ο Κόροιβος μπορεί να πάρει από 3-4 νίκες, με την προϋπόθεση βέβαια να κερδίσει τα τρία ματς που έχει στην έδρα του και αυτό στην Λάρισα.

Μπορεί να τα καταφέρει;

Σίγουρα ναι, αρκεί να έχει το αγωνιστικό πρόσωπο που είχε κυρίως με Άρη και Κολοσσό.

Αυτή την στιγμή πάντως, τον Ντίνο Καλαμπάκο τον ενδιαφέρει πρώτιστα ο αγώνας με την ΑΕΚ σε 11 ημέρες από σήμερα, όπου μπορεί η ομάδα της Αθήνας να είναι το φαβορί, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ο Κόροιβος είναι χαμένος από χέρι στο ΟΑΚΑ.

Ο έμπειρος τεχνικός θέλει οι παίκτες του να διατηρηθούν σε καλή κατάσταση και σίγουρα μέχρι την επανέναρξη του πρωταθλήματος να βελτιώσει ακόμη περισσότερο το αγωνιστικό κομμάτι.

Φιλικό με Προμηθέα

Το πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής μπάσκετ διακόπτεται λόγω Εθνικής και ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου και έτσι ο Κόροιβος προγραμμάτισε φιλικό με τον Προμηθέα. Το παιχνίδι θα γίνει την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου (5μ.μ.) στο «Τόφαλος», κεκλεισμένων των θυρών.

Όλη η επικαιρότητα