Μπάσκετ

Κόροιβος: Ετοιμάζεται πυρετωδώς για τον αγώνα της Ρόδου

Ακούστε το άρθρο

Μπορεί ο αγώνας με τον Κολοσσό στην Ρόδο να αργεί λίγο (θα γίνει Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου στο «σμαραγδένιο» νησί), όμως στον Κόροιβο ο Ντίνος Καλαμπάκος και οι αθλητές του προετοιμάζονται πυρετωδώς για να διεκδικήσουν την δεύτερη σερί εκτός έδρας νίκη τους (μετά το «Αλεξάνδρειο» θα είναι ότι καλύτερο να έρθει ένα «διπλό» και στην Ρόδο).

Οι αθλητές της ηλειακής ομάδας δεν θα έχουν κανένα άγχος για τον αγώνα με τον Κολοσσό, αφού μετά τις νίκες επί του Άρη και του Ρεθύμνου, έχουν πάρει βαθιά βαθμολογική ανάσα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα πάνε για «τουρισμό» στο μεγάλο νησί της Δωδεκανήσου.

Άλλωστε αν νικήσουν και στην Ρόδο, τότε ουσιαστικά θα «σφραγίσουν» την παραμονή στην Α1 Εθνική μπάσκετ.

Ακόμη όμως και αν δεν έρθει η νίκη, δεν θα χαθεί απολύτως τίποτα, αφού οι δυο συνεχόμενες νίκες έδωσαν … αέρα τριών νικών στην ομάδα της Ηλείας, στην «μάχη» που δίνει για την παραμονή.

Όπως όλοι γνωρίζουμε, ο Κόροιβος πλέον έχει 21 βαθμούς, έναντι 18 του Πανιωνίου και των Τρικάλων (δηλαδή έχει τρεις νίκες διαφορά, ενώ η ηλειακή ομάδα είναι τώρα πάνω και από τους Άρη, Γυμναστικό Φάρο Λάρισας που έχουν 20 βαθμούς, ενώ ισοβαθμεί με την Κύμη).

Αυτή η διαφορά είναι σαφώς σημαντική και δύσκολα μπορεί να καλυφθεί από Τρίκαλα και Πανιώνιο.

Σίγουρα ο Κόροιβος δεν έχει ακόμα εξασφαλίσει την παραμονή του, αλλά είναι σίγουρα σε πλεονεκτική θέση σε θέση με τις άλλες ομάδες που παλεύουν για την παραμονή στο μεγάλο Ελληνικό πρωτάθλημα!

Όλη η επικαιρότητα