Μπάσκετ

Κόροιβος: Έτοιμος για δυο ακόμη ανακοινώσεις

Ούτε κρύο, ούτε ζέστη προκάλεσε στον Κόροιβο η κλήρωση του κυπέλλου με τον Προμηθέα Πατρών, αφού άλλωστε αυτά τα παιχνίδια είναι για την ομάδα της Ηλείας, περισσότερο, δυνατά φιλικά.

Φυσικά ο Κόροιβος θέλει την πρόκριση σε αυτό τον αγώνα, για να συνεχίσει στον θεσμό, αλλά πρώτα απ’ όλα θέλει να προετοιμαστεί όσο το δυνατόν καλύτερα, για το πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής που είναι και αυτό που τον καίει περισσότερο…

Τώρα όσον αφορά τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας, ίσως μέσα στην εβδομάδα να έχουμε την ανακοίνωση της απόκτησης του Διονύση Σκουλίδα (απομένει το οριστικό ο.κ. από την ΑΕΚ), καθώς και ενός ακόμη ξένου παίκτη.

Όπως μας τόνισε χθες ο κ. Καλαμπάκος, αυτή την στιγμή ο σχεδιασμός περιλαμβάνει τέσσερις μεταγραφές, δυο ξένων και δυο Ελλήνων, που δεν θα αργήσουν να ανακοινωθούν.

Αυτοί οι τέσσερις αθλητές μαζί με τους Τάσο Αντωνάκη, Σακίλ Χάινς, Τζάχι Κάρσον, Άαρον Ρούντρι, Μάρκους Πόσλι (μεταγραφές), Γιάννη Σαχπατζίδη και Αλέξανδρο Σπυριδωνίδη (ανανεώσεις), θα αποτελέσουν και το νέο ρόστερ της ομάδας (συν κάποιους νεαρούς από την Ακαδημία).

Όλη η επικαιρότητα