Μπάσκετ

Κόροιβος: Φιλική ήττα από Απόλλωνα, «χαμός» στα σχολεία του Πύργου

Ακούστε το άρθρο

Θετικές ήταν οι εντυπώσεις που άφησε ο Κόροιβος, παρά την ήττα με 75-71, στον χθεσινό φιλικό αγώνα με τον Απόλλωνα Πατρών.

Ο Ντίνος Καλαμπάκος έδωσε χρόνο συμμετοχής και στους 11 αθλητές που είχε στην διάθεση του (λείπει μόνο ο τελευταίος ξένος της ομάδας), και έβγαλε πολύ χρήσιμα συμπεράσματα, ενόψει και του πρώτου επίσημου αγώνα με τον Προμηθέα, το Σάββατο στο κλειστό του Πύργου.

Το παιχνίδι το οποίο παρακολούθησαν και αρκετοί φίλαθλοι, πήγε πόντο – πόντο έως το τέλος και τα δεκάλεπτα ήσαν 18-20, 33-35 (ημ.), 54-55, 71-75 (τελ.).

Επίσκεψη αθλητών σε σχολεία του Πύργου

Τέσσερις αθλητές του Κόροιβου Αμαλιάδας επισκέφτηκαν χθες σχολεία του Πύργου και μοίρασαν προσκλήσεις σε παιδιά, για τον αγώνα με τον Προμηθέα που θα διεξαχθεί στην πρωτεύουσα της Ηλείας. Συγκεκριμένα οι Γιάννης Σαχπατζίδης, Αντρέας Μπεκρής, Ιάκωβος Μιλεντίγιεβιτς και Τάσος Αντωνάκης επισκέφθηκαν το 2ο Γυμνάσιο, το 2ο και το 4ο Λύκειο Πύργου! Οι αθλητές του Κόροιβου μοίρασαν προσκλήσεις στα παιδιά, φώναξαν μαζί τους δυνατά «ΚΟΡΟΙΒΟΣ» και έδωσαν ραντεβού για το Σάββατο στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο του Πύργου!

Να σημειωθεί ότι η υποδοχή των αθλητών του Κόροιβου από τους μαθητές του Πύργου ήταν εντυπωσιακή.

Όλη η επικαιρότητα