Μπάσκετ

Κόροιβος: Φιλική νίκη μέσα στην Λευκάδα

Νικηφόρο ήταν το πρώτο επίσημο φιλικό του Κόροιβου, για τη φετινή περίοδο, αφού η ομάδα της Ηλείας νίκησε χθες με 65-62 την Δόξα μέσα στην Λευκάδα.

Ο Ντίνος Καλαμπάκος έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους αθλητές που είχε στην διάθεση του και παρότι η ομάδα είναι ακόμα (ουσιαστικά) στο ξεκίνημα της προετοιμασίας της, έδειξε πολύ καλά στοιχεία και αγώνα με αγώνα θα γίνεται όλο και καλύτερη.

Να σημειωθεί ότι προχθές ο Κόροιβος έπαιξε στο Μεσολόγγι με τον Γ.Σ. Χαρίλαο Τρικούπη, σε έναν αγώνα χωρίς επίσημο χαρακτήρα.

Ήταν πιο πολύ μια καλή προπόνηση για τους αθλητές της ηλειακής ομάδας.

Ενώ πριν από τον αγώνα κυπέλλου με τον Προμηθέα Πατρών, στο κλειστό του Πύργου, για το Κύπελλο Ελλάδας, θα δοθεί τουλάχιστον ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι και υπάρχουν συζητήσεις με τον Απόλλωνα Πατρών.

«Μπέρδεμα» με Σονγκάνια

Η έλευση του Εβαρίστ Σονγκάνια στον Κόροιβο δεν είναι σίγουρο ότι θα ολοκληρωθεί, αφού ο Αφρικανός αθλητής φέρεται να έχει συμβόλαιο με άλλη ομάδα και συγκεκριμένα την Μοναστίρ από την Τυνησία.

Αυτό το «μπλέξιμο» έγινε με υπαιτιότητα του μάνατζερ του αθλητή, αλλά και του ιδίου του Σονγκάνια, που δεν ενημέρωσε τον Κόροιβο για την φερόμενη δέσμευση του με την ομάδα της Τυνήσιας.

Μάλιστα φέρεται η Μοναστίρ να θέλει ένα ποσό που αγγίζει τα 150.000 Ευρώ για να αφήσει ελεύθερο τον αθλητή και αυτή την στιγμή ο Κόροιβος προσπαθεί να ξεδιαλύνει την κατάσταση και να δει αν τελικά θα προχωρήσει η απόκτηση του Αφρικανού αθλητή ή θα πάει για άλλο παίκτη.

Όλα θα ξεκαθαρίσουν τις προσεχείς ήμερες.

Όλη η επικαιρότητα