Μπάσκετ

Κόροιβος ΙΕΚ Σμαρνάκη: Έμεινε στην ομάδα της καρδιάς του ο Ανδρουτσόπουλος

Ακούστε το άρθρο

Τη συνέχιση της συνεργασίας της με τον Παναγιώτη Ανδρουτσόπουλο ανακοίνωσε χθες η διοίκηση του Κοροίβου ΙΕΚ Σμαρνάκη.

Ο προπονητής φυσικής κατάστασης της ομάδας θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο σύλλογο για 12η συνεχόμενη σεζόν.

Μια επαγγελματική σχέση που ξεκίνησε το 2007 και εξελίχθηκε σε σχέση ζωής. Ο Παναγιώτης Ανδρουτσόπουλος, εξάλλου, έχει ζήσει αυτά τα χρόνια όλη τη διαδρομή του Κοροίβου ΙΕΚ Σμαρνάκη, συμβάλλοντας καθοριστικά στις επιτυχίες του, φυσικά με αποκορύφωμα την άνοδο και την τετραετή παρουσία  στην Α1.

Αυτονόητα, λοιπόν, δεν αποτελεί έναν απλό συνεργάτη, αλλά ένα διακριτό μέλος της οικογένειας του Κόροιβου ΙΕΚ Σμαρνάκη. Την ίδια στιγμή συνιστά ευτυχία για την ομάδα να διαθέτει στις τάξεις της έναν σπουδαίο επιστήμονα, καθώς ο Παναγιώτης θεωρείται έναν από τους κορυφαίους προπονητές φυσικής κατάστασης στην Ελλάδα.

Γεννήθηκε στις 4 Νοεμβρίου 1968 και είναι διδάκτωρ Προπονητικής και Εργοφυσιολογίας, με πολλές επιστημονικές δημοσιεύσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ έχει διατελέσει και προπονητής στις μικρές Εθνικές Ομάδες της χώρας μας.

Η ανακοίνωση της ηλειακής ΚΑΕ καταλήγει: «Ευχαριστούμε τον Παναγιώτη για τη μεγάλη και ανιδιοτελή προσφορά του στην ομάδα μας και ευχόμαστε μαζί να γράψουμε νέες χρυσές σελίδες για τον Κόροιβο ΙΕΚ Σμαρνάκη!»

Όλη η επικαιρότητα