Μπάσκετ

Κόροιβος ΙΕΚ Σμαρνάκη – Κουταλιανός: «Σκληρή δουλειά και στήριξη από τους φιλάθλους»

Ο Κόροιβος ΙΕΚ Σμαρνάκη θέλει να επιστρέψει στις νίκες αύριο Σάββατο (5μ.μ.), στον αγώνα με τον Αμύντα, στο κλειστό του δήμου Ήλιδας. Και μπορεί η έλευση του νέου προπονητή, του Μιχάλη Κουταλιανού, να έγινε για να βελτιωθεί η ψυχολογία της ομάδας, εντούτοις αυτοί που μπορούν να … απογειώσουν τον Κόροιβο είναι οι φίλαθλοι της Ηλείας, που θα πρέπει να δώσουν ένα δυναμικό παρών στο κλειστό.

Ο Κόροιβος ΙΕΚ Σμαρνάκη χρειάζεται όσο τίποτα άλλο την συμπαράσταση των φιλάθλων του για την κατάκτηση της νίκης, αφού μια νέα απώλεια μπορεί να μπλέξει τα πράγματα! Και αυτό δεν το θέλει κανείς στον Κόροιβο.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για το νέο προπονητή της ηλειακής ομάδας, που στο μικρό χρονικό διάστημα που είναι στον Κόροιβο, προσπαθεί να βελτιώσει την ψυχολογία των αθλητών, για να έρθουν και πάλι τα θετικά αποτελέσματα.

Ο Κόροιβος είναι μια πολύ δυνατή ομάδα και ένα θετικό αποτέλεσμα αύριο θα βοηθήσει στο να γίνει η … επανεκκίνηση προς τις επιτυχίες.

Σκληρή δουλειά θέλει ο Μ. Κουταλιανός

Ο Μιχάλης Κουταλιανός στις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής του Κόροιβου στάθηκε και αυτός στην σκληρή δουλειά που πρέπει να γίνει άμεσα και φυσικά στην στήριξη που θα πρέπει να έχει η ομάδα από τους φιλάθλους. Αναλυτικά οι δηλώσεις του :

”Ευχαριστώ τη διοίκηση του Κόροιβου για την πρόταση που μου έγινε και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος θα δουλέψω στην ομάδα. Θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να βοηθήσω τον Κόροιβο να πετύχει τους στόχους του. Δεν έχουμε πολύ χρόνο καθώς το πρωτάθλημα είναι σε εξέλιξη και έχουμε μπροστά μας το επόμενο παιχνίδι το Σάββατο στο γήπεδο μας μπροστά στο κοινό μας. Καλώ το φίλαθλο κόσμο να έρθει και να μας ενισχύσει, και εμείς θα προσπαθούμε σε κάθε παιχνίδι για το καλύτερο”.

Όλη η επικαιρότητα