Κόροιβος ΙΕΚ Σμαρνάκη: «Μαγική εικόνα» η τελική διαφορά (+12) με Μαρούσι

Ο Κόροιβος ΙΕΚ Σμαρνάκη στον αγώνα της Τετάρτης με το Μαρούσι έδειξε με την εμφαντική εμφάνιση και τη νίκη του με 76-64, ότι είναι σαφώς καλύτερος ως ομάδα και με λίγη προσοχή, θα νικήσει και το Σάββατο στην Αθήνα, εξασφαλίζοντας την παραμονή στην Α2 Εθνική μπάσκετ.

Οι 12 πόντοι της τελικής διαφοράς είναι … μαγική εικόνα, αφού ο Κόροιβος έφτασε να προηγείται ακόμη και με 24 πόντους διαφορά (75-51), αλλά κάπου στα μέσα της τελευταίας περιόδου κατέβασε ταχύτητα και πήρε τελικά τη νίκη μόλις με 12 πόντους διαφορά.

Κρίμα που αυτή την πολύ καλή εμφάνιση δεν την χάρηκαν οι αθλητές της ομάδας σε ένα κατάμεστο κλειστό.

Σίγουρα υπάρχουν αρκετές δικαιολογίες, που δεν γέμισε την Τετάρτη το κλειστό της Ήλιδας, αλλά από την άλλη η ομάδα χρειάζεται σε τέτοιας σημασίας αγώνες την στήριξη του κόσμου της, για να αποφεύγει δυσάρεστες καταστάσεις (όπως μια εχθρική διαιτησία).

Ευτυχώς με το Μαρούσι η διαιτησία ήταν καλή, ίσως και λόγω του γεγονότος ότι ο αγώνας εξελίχθηκε σε μονόλογο για τον Κόροιβο.

 

Τα στατιστικά της Τετάρτης

Στα θετικά για την ομάδα του Κόροιβου στον αγώνα της Τετάρτης ήταν το γεγονός ότι η ομάδα δεν στηρίχθηκε επιθετικά μόνο σε Λειμάνις και Χείλαρη, αλλά και στους άλλους αθλητές της, με τους Λαμπρόπουλο, Γκιουζέλη και Θεοδωράκο να έχουν διψήφιο αριθμό πόντων.

Αναλυτικά τα στατιτιστικα των Ηλείων στον αγωνα της Τεταρτης :

 

ΣΚΟΡΕΡ

Χείλαρης 19

 

ΡΙΜΠΑΟΥΝΤ

Λειμάνις 7

 

ΑΣΙΣΤ

Λειμάνις 5

 

ΕΥΣΤΟΧΙΑ ΒΟΛΕΣ

Λειμάνις 10/10

ΕΥΣΤΟΧΙΑ ΔΙΠΟΝΤΑ

Χείλαρης 6/11

 

ΕΥΣΤΟΧΙΑ ΤΡΙΠΟΝΤΑ

Θεοδωράκος 3/6

Γκιουζέλης 2/2

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΒΟΛΕΣ

Λειμάνις 10

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΙΠΟΝΤΑ

Χείλαρης 11

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΝΤΑ

Θεοδωράκος 6

Λαμπρόπουλος 6

 

ΧΡΟΝΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Χείλαρης 30:57