Μπάσκετ

Κόροιβος ΙΕΚ Σμαρνάκη: Σιγά – σιγά θα ξεκινήσει το «χτίσιμο» της νέας ομάδας

Ακούστε το άρθρο

Ο στόχος επετεύχθη… Ο Κόροιβος ΙΕΚ Σμαρνάκη παρέμεινε στην Α2 Εθνική μπάσκετ, μέσω των πλει αουτ και πλέον αφού φορτώσουν λίγο οι … μπαταρίες του, θα ξεκινήσει το χτίσιμο της νέας ομάδας, αυτής που θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα περιόδου 2019-20.

Ένα πρωτάθλημα που αναμένεται να είναι εξίσου συναρπαστικό με το φετινό, ίσως και περισσότερο, αν τελικά ο Ολυμπιακός αγωνιστεί στην Α2.

Είναι πολύ νωρίς να γράψουμε τι θα γίνει με την ομάδα, όσον αφορά την τεχνική ηγεσία και το ροστερ, αφού πρέπει πρώτα να δει η διοίκηση τι μπάτζετ θα υπάρχει τη νέα χρονιά, και ακολούθως θα μπουν όλα τα θέματα σε μια σειρά.

Ο Σπύρος Σαμόλης στις δηλώσεις που μας έκανε μετά τον αγώνα με το Μαρούσι, μας τόνισε ξεκάθαρα πως η επιθυμία του είναι να παραμείνει στον Κόροιβο, αρκεί να συμφωνήσει με την διοίκηση της ομάδας, όσον αφορά τους στόχους.

Και η διοίκηση της ομάδας θέλει να ανανεώσει την συνεργασία της με τον έμπειρο προπονητή, που είναι κοινή παραδοχή πως αναμόρφωσε αγωνιστικά τον Κόροιβο και τον βοήθησε να παραμείνει στην Α2 Εθνική.

Αν οι δυο πλευρές τα βρουν, τότε θα ξεκινήσει σιγά – σιγά και η μεταγραφική ενίσχυση, σύμφωνα πάντα με τα θέλω του προπονητή και τις δυνατότητες της διοίκησης.

Πάντως πρόθεση της ομάδας είναι να μην φτιαχτεί και πάλι από το «μηδέν» το ροστερ, αλλά να παραμείνουν οι αθλητές που μπορούν να βοηθήσουν και να γίνουν κάποιες καλές και ποιοτικές προσθήκες.

Περισσότερα όμως τις επόμενες μέρες και κυρίως μετά το τέλος της εκλογικής διαδικασίας.

Όλη η επικαιρότητα