Μπάσκετ

ΚΟΡΟΙΒΟΣ : «Είναι μακρύς ο δρόμος, θα προχωρήσουμε ενωμένοι»

Ακούστε το άρθρο

Η ΚΑΕ Κόροιβος λίγες ώρες μετά την ήττα από το Λαύριο, που «πλήγωσε» περισσότερο λόγω της έκτασης του σκορ, εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας, τονίζοντας πως ο δρόμος της Stoiximan.gr Basket League είναι μακρύς.

Σε αυτή την ανακοίνωση η ΚΑΕ ζητά συγγνώμη από τους φιλάθλους για την «βαριά» ήττα, τονίζει ότι γνωρίζει ποιες είναι οι αδυναμίες και τα προτερήματά της ομάδας, και ότι βήμα – βήμα θα συνεχίσει να προσπαθεί, για να διορθώνονται τα λάθη και να γίνονται όλοι στον Κόροιβο ακόμα καλύτεροι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Κόροιβος:

«Μετά τις πρώτες 6 αγωνιστικές της  Basket League 2017-18 η ομάδα μας βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας του Πρωταθλήματος, με 9 βαθμούς και ρεκόρ 3 (νίκες) και 3 (ήττες).

Η μέχρι τώρα πορεία μας κρίνεται θετική, όσο κι αν το τελευταίο αποτέλεσμα μας «πόνεσε» όλους. Όχι τόσο το ίδιο το γεγονός της ήττας από μία ομάδα με πολύ υψηλότερο προϋπολογισμό και αδιαμφισβήτητη ποιότητα, που ούτως ή άλλως εσχάτως είναι σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση, αλλά το εύρος της διαφοράς, όπως αυτή αποτυπώθηκε στο τελικό σκορ (67-91). Αυτός είναι και ο λόγος που οφείλουμε μία συγγνώμη στους φιλάθλους μας, οι οποίοι βρέθηκαν για άλλη μία φορά στο πλευρό μας, γέμισαν το γήπεδο, στήριξαν, από την αρχή ως το τέλος, την προσπάθεια της ομάδας μας και απέδειξαν για ακόμη μία φορά γιατί είναι οι άτυποι… ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ στις κερκίδες της Basket League!

Ο δρόμος είναι μακρύς. Ο στόχος μας συγκεκριμένος και όλοι στον Κόροιβο, διοίκηση, προπονητές και αθλητές, είμαστε προσηλωμένοι στο πώς αυτός θα επιτευχθεί στο τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου, τον Μάιο. Δεν υπάρχει λόγος ούτε να χαιρόμαστε υπέρμετρα στις μεγάλες νίκες, όπως ήταν αυτή με τον Άρη, αλλά ούτε και να απογοητευόμαστε μετά από ένα αρνητικό αποτέλεσμα, όπως αυτό στην αναμέτρηση με το Λαύριο Megabolt, το περασμένο Σάββατο. Έτσι είναι, εξάλλου, ο αθλητισμός…

Ενωμένοι, όπως πάντα, θα εξακολουθήσουμε κάθε αγωνιστική να δίνουμε τη μάχη μας. Γνωρίζοντας και τις αδυναμίες και τα προτερήματά μας, βήμα βήμα θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε, για να διορθωνόμαστε και να γινόμαστε ακόμα καλύτεροι. Με σκοπό στο τέλος να πανηγυρίσουμε για άλλη μία φορά, μία νέα επιτυχία της ομάδας, που τραβά και δείχνει το δικό της το δρόμο, μακριά από την πεπατημένη…»

*** Αυτό το Σαββατοκύριακο δεν υπάρχει πρωτάθλημα λόγω υποχρεώσεων της Εθνικής μας ομάδας, με τον Κόροιβο να παίζει πλέον την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 18:00 στο Σ.Ε.Φ. με τον Ολυμπιακό.

Όλη η επικαιρότητα