Αθλητισμός Μπάσκετ

Κόροιβος: Κατάμεστο θα είναι το κλειστό με Άρη για τον μεγάλο αγώνα της Κυριακής

Ακούστε το άρθρο

Με πλήρες πλέον το ρόστερ του, μετά και την ανακοίνωση του Τζόρνταν Ντίκερσον, ο Κόροιβος «φορτσάρει» για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, όπου την Κυριακή θα υποδεχθεί τον Άρη.

Ο Ντίνος Καλαμπάκος αυτές τις λίγες μέρες που απομένουν για την έναρξη του πρωταθλήματος, θέλει να βελτιώσει το παιχνίδι της ομάδας του και στην επίθεση, αλλά και στην άμυνα, προκειμένου να διεκδικήσει μια μεγάλη νίκη στην συνάντηση με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Tα εισιτήρια του αγώνα «Κόροιβος-Άρης»

Οι αθλητές του Κόροιβου στον αγώνα με τον Άρη θέλουν να έχουν δίπλα τους και τους φιλάθλους της Ηλείας, προκειμένου να έχουν την καλύτερη ψυχολογία μέσα στο παρκέ. Για τη διάθεση των εισιτηρίων ενόψει της αναμέτρησης με τον Άρη (08/10-17:00), στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της STOIXIMAN.GR Basket League 2017-18 είχαμε χθες ανακοίνωση της ΚΑΕ Κόροιβος.

«Η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα ξεκίνησε από την Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2017 από τα γραφεία της ΚΑΕ Κόροιβος (Ελευθερίου Βενιζέλου 12, 2ος όροφος) και ηλεκτρονικά από την ιστοσελίδα: www.viva.gr

Αναλυτικά οι τιμές των εισιτηρίων:

-ΔΙΑΖΩΜΑΤΑ Α1, Α2, Α5: 10 ευρώ

-ΔΙΑΖΩΜΑ Α6 (φιλοξενούμενοι): 10 ευρώ

-ΔΙΑΖΩΜΑΤΑ Α3, Α4: 15 ευρώ

-ΚΕΡΚΙΔΑ Β: 5 ευρώ κοινωνικό εισιτήριο

-ΚΕΡΚΙΔΑ Β: ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟΣ για μαθητές & φοιτητές

Γενικές οδηγίες για την έκδοση εισιτηρίων:

-Το εισιτήριο είναι ηλεκτρονικό, αυστηρά προσωπικό και δε μεταβιβάζεται.

-Για την αγορά εισιτηρίου απαιτείται η καταχώρηση και του Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ) κάθε φιλάθλου. Η καταχώριση ΑΜΚΑ ισχύει και για τους ανήλικους φιλάθλους.

-Για την είσοδο στο γήπεδο απαιτείται η επίδειξη της Αστυνομικής Ταυτότητας κάθε φιλάθλου.

-Για την έκδοση κοινωνικού εισιτηρίου απαιτείται η προσκόμιση σχετικού πιστοποιητικού εγγράφου.

-Για την έκδοση φοιτητικού ΔΩΡΕΑΝ εισιτηρίου απαιτείται η προσκόμιση του φοιτητικού πάσο.

Παρακαλούνται οι φίλαθλοι να προγραμματίζουν την προσέλευσή τους στο γήπεδο τουλάχιστον 30 λεπτά πριν την έναρξη της αναμέτρησης, προκειμένου να αποφεύγεται η συμφόρηση και οι μεγάλες καθυστερήσεις κατά την έκδοση εισιτηρίων και κατά την είσοδο τους από τις Θύρες.

Πληροφορίες για τα Εισιτήρια Διαρκείας 2017-18: www.koroivosbc.gr/eisitiria-diarkeias-2017-2018».

Όλη η επικαιρότητα