Μπάσκετ

Κόροιβος: Κατέθεσε πρόταση για Παπαδιονυσίου;

Ακούστε το άρθρο

Βρισκόμαστε στο δεύτερο … μισό του Ιουλίου και ακόμη ο Κόροιβος δεν έχει ανακοινώσει κάτι, ούτε όσον αφορά τις ανανεώσεις (Σαχπατζίδης, Μιχάλογλου, Σπυριδωνίδης), ούτε φυσικά όσον αφορά τις μεταγραφές.

Όμως, όπως έχουμε γράψει σε προηγούμενα ρεπορτάζ μας, η ομάδα της Ηλείας έχει ρίξει τα … δίχτυα της στην μεταγραφική αγορά και σύμφωνα με δημοσιεύματα, ενδιαφέρεται για νεαρούς αθλητές, όπως ο Στάθης Παπαδιονυσίου, ο Σπύρος Μοτσενίγος, ο Σάκης Τάταρης, ο Μιχάλης Λούντζης και ο Σωκράτης Ψαρόπουλος.

Φυσικά αυτά είναι τα ονόματα που έχουν βγει στην δημοσιότητα (όπως και ο Τολιόπουλος του Ολυμπιακού) και δεν αποκλείεται να υπάρχουν και άλλοι αθλητές που ενδιαφέρουν τον Ντίνο Καλαμπάκο.

Ας δούμε όμως ποια είναι τα τελευταία νέα όσον αφορά το ροστερ της νέας περιόδου :

Πρόταση σε Στάθη Παπαδιονυσίου

Χθεσινό δημοσίευμα έκανε λόγο ότι ο Κόροιβος έχει ως βασικό στόχο τον Στάθη Παπαδιονυσίου, με την ομάδα από την Ηλεία να έχει ήδη προσεγγίσει τον παίκτη προκειμένου να τον κάνει δικό της.

Ο Ντίνος Καλαμπάκος είχε τον Στάθη Παπαδιονυσίου στο Παγκράτι, τη σεζόν 2015-2016, όπου ο 26χρονος φόργουορντ αποτέλεσε μια από τις αποκαλύψεις της Α2 εκείνη τη χρονιά.

Την σεζόν που μας πέρασε ο Παπαδιονυσίου με την φανέλα του Αιόλου Αστακού είχε 5,4 πόντους, 3 ριμπάουντ, ενώ φιλοδώρησε τους αντιπάλους του με 19 μπλοκ συνολικά.

Η περίπτωση του Παπαδιονυσίου δεν είναι όμως η μόνη που παρακολουθεί ο Ντίνος Καλαμπάκος, καθώς θέλει να κάνει δικούς του και τους Λούντζη, Μοτσενίγο, Τάταρη και Ψαρόπουλο, ενώ υπάρχει ακόμα ένα όνομα νεαρού Έλληνα, το οποίο τον απασχολεί…

Ο Σπύρος Μοτσενίγος σε πρώτο πλάνο

Ο χαρισματικός γκαρντ με το εξαιρετικό σουτ τριών πόντων ήταν παίκτης του τεχνικού των Ηλείων τόσο στο Παγκράτι, όσο και παλαιότερα σε Πέραμα και Πλάτωνα, συγκεντρώνοντας σημαντικές πιθανότητες να ντυθεί στα κυανόλευκα.

Σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες, ο 25άχρονος “μπόμπερ” συζητάει με τον έμπειρο τεχνικό και αμφότερες οι πλευρές είναι θετικές για να συνεργαστούν για τέταρτη φορά στην καριέρα τους. Ο “Μότσε” αγωνίστηκε πέρυσι στην Α2 με τη φανέλα του Χολαργού, ενώ συν τοις άλλοις έχει παίξει και στην Α1 με τον Πανιώνιο…

Περιμένει για Διονύση Τάταρη

Ο 19χρονος φόργουορντ / σέντερ από την Ηλεία, αρέσει πολύ στον Ντίνο Καλαμπάκο και μπορεί κάλλιστα να βρει σημαντικό ρόλο στα πλάνα του. Σίγουρα, όμως, δεν θα ξεκαθαρίσει τώρα και για να κλείσει απαιτείται υπομονή.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη, είναι σαφές πως οι “κυανόλευκοι” αποτελούν προτεραιότητα για τον διεθνή άσσο, καθώς πρόκειται για την ομάδα του τόπου του.

Ωστόσο, αυτό το διάστημα δεν μπορεί να γίνει τίποτε, καθώς υπάρχει το ευρωπαϊκό νέων. Στη συνέχεια θα λάβει μέρος στην προετοιμασία του Άρη, με τον οποίο έχει συμβόλαιο και θα παραχωρηθεί δανεικός μόνο αν αποφασίσει κάτι τέτοιο ο Παναγιώτης Γιαννάκης. Πρώτα, όμως, θα περάσει από το… μικροσκόπιο του “δράκου”.

Όλη η επικαιρότητα