Μπάσκετ

Κόροιβος: Καθημερινές οι επαφές για το μέλλον…

Ο Κόροιβος τη νέα αγωνιστική περίοδο θα συμμετέχει για 4η συνεχή χρονιά στο μεγάλο Ελληνικό πρωτάθλημα μπάσκετ, στην BASKET LEAGUE.

Και φυσικά η κορυφαία ομάδα της Ηλείας θέλει να έχει μια καλή χρονιά, εξασφαλίζοντας πιο άνετα την παραμονή της στην μεγαλύτερη κατηγορία.

Για να τα καταφέρει όμως, θα πρέπει να έχει ένα πολύ καλό ρόστερ και για να έχει ένα καλό ρόστερ θα πρέπει να έχει την οικονομική δυνατότητα να φέρει σημαντικούς αθλητές στην Ηλεία, που θα την βοηθήσουν αγωνιστικά.

Μετά την συγκέντρωση που έγινε στις 14 Ιουνίου, όπου ειπώθηκαν αρκετά για το μέλλον του Κόροιβου, η διοίκηση της ΚΑΕ προσπαθεί να βρει τις λύσεις, που θα της επιτρέψουν να φτιάξει μια πολύ καλή ομάδα ενόψει του νέου πρωταθλήματος.

Και φυσικά περιμένουμε να μάθουμε τι αποτέλεσμα θα έχουν οι επαφές που γίνονται για την οικονομική ενίσχυση της ομάδας.

Σημαντικό θέμα για την ομάδα είναι και η διάθεση των εισιτηρίων διάρκειας, που θα βγουν προς πώληση τις προσεχείς ημέρες και από την διάθεση τους η ΚΑΕ περιμένει να μπει ένα σημαντικό ποσό στα ταμεία της ομάδας, που θα επιτρέψει να γίνουν και οι ανάλογες κινήσεις σε μεταγραφικό επίπεδο.

Μείωση της εγγυητικής επιστολής για τις ΚΑΕ

Στις τάξεις του Κοροίβου, συνεχίζονται λοιπόν οι επαφές που στόχο έχουν την προσέλκυση των απαραίτητων οικονομικών πόρων ώστε να λειτουργήσει χωρίς προβλήματα η ομάδα της νέας περιόδου.

Ένα θετικό νέο που έγινε γνωστό, είναι ότι η ηλειακή ΚΑΕ, όπως και γενικότερα οι “μικρομεσαίες” της κατηγορίας, βρήκαν αυτές τις μέρες και μια ενίσχυση μέσα από τροπολογίες που ο υφυπουργός Αθλητισμού Γ. Βασιλειάδης κατέθεσε στη Βουλή κι οι οποίες είναι προγραμματισμένες να ψηφιστούν ως την Τρίτη.

Συγκεκριμένα, με μια από αυτές, δίνεται η δυνατότητα για τη μείωση της εγγυητικής επιστολής για τις ΚΑΕ της κατηγορίας!

Έτσι με τα νέα δεδομένα, από τις 100.000 ευρώ που είναι τώρα, μειώνεται και τίθεται νέο κατώτατο όριο στις 60.000 ευρώ.

Κάτι το οποίο σημαίνει ότι θα υπάρξει μια μικρή ανάσα για τον Κόροιβο, ενόψει του σχεδιασμού του για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Όλη η επικαιρότητα