Κόροιβος: Κίνηση ανθρωπιάς για τον Παναγιώτη – Ραφαήλ με Παγκράτι

Ο Κόροιβος Αμαλιάδας στέκεται και αυτός με τη σειρά του στο πλευρό του μικρού Παναγιώτη Ραφαήλ, που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και πρέπει να προβεί άμεσα, στη Βοστώνη των ΗΠΑ για μια οικονομικά δαπανηρή θεραπεία.

Η ηλειακή ομάδα η οποία πάντοτε δείχνει το ανθρωπιστικό της πρόσωπο σε τέτοιου είδους ζητήματα, αποφάσισε να διαθέσει όλα τα έσοδα του σαββατιάτικου εντός έδρας αγώνα με το Παγκράτι, για την αποκατάσταση της υγείας του μικρού Παναγιώτη-Ραφαήλ και την οικονομική ενίσχυση της οικογένειας σε αυτή τη δύσκολη φάση που βρίσκεται.

Μια κίνηση άξια συγχαρητηρίων από τους κυανόλευκους που εκπροσωπούν την Ηλεία στις μεγάλες εθνικές κατηγορίες του μπάσκετ και έρχεται να δώσει συνέχεια στην πρωτοβουλία που πήραν τις προηγούμενες ημέρες και άλλες ομάδες του Νομού, όπως ο Πανηλειακός.

Η ανακοίνωση του Κοροίβου έχει τίτλο «Γίνε ο ήρωας του Παναγιώτη – Ραφαήλ» και αναφέρει τα εξής:

«Ο Α.Σ.Α. Κόροιβος ανακοινώνει ότι τα έσοδα του σαββατιάτικου αγώνα με αντίπαλο το Παγκράτι (ώρα 17.00, Κλειστό Ήλιδας) θα διατεθούν στην τεράστια προσπάθεια που λαμβάνει χώρα σε όλη την Ελλάδα για συγκέντρωση χρημάτων και την στήριξη του Παναγιώτη Ραφαήλ Γλωσσιώτη, που νοσεί από την βαριά εκφυλιστική νόσο της νωτιαίας μυικής ατροφίας τύπου 1 και πρέπει να μεταβεί στην Βοστώνη άμεσα για να λάβει την μοναδική γονιδιακή θεραπεία, που το κόστος της αγγίζει τα 3.000.000 ευρώ μαζί με τη νοσηλεία του παιδιού. Γενική είσοδος 10 ευρώ.
Παναγιώτη – Ραφαήλ είμαστε μαζί σου και αυτή την μάχη θα την κερδίσεις».