Μπάσκετ

ΚΟΡΟΙΒΟΣ- Νίκη και καλή εμφάνιση .… θέλει στο σημερινό μεγάλο παιχνίδι με το Λαύριο

Ακούστε το άρθρο

Του Χρ. Κανελλόπουλου

Με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα είναι η 4η στο πρωτάθλημα (και φυσικά μέσα στην έδρα του), ο Κόροιβος αντιμετωπίζει σήμερα στις 18.30 στο ΔΚΓ Ήλιδας για το πρωτάθλημα της STOIXIMAN.GR BASKET LEAGUE, μια πολύ ποιοτική ομάδα, το Λαύριο.
Η ομάδα του Λαυρίου στα παιχνίδια που έχουν προηγηθεί, έχει δείξει ότι είναι ικανή να κάνει μεγάλη … ζημιά, αν δεν προσεχθεί, και αυτό το έχει επισημάνει στους αθλητές του ο Ντίνος Καλαμπάκος.
Σίγουρα οι Ηλείοι με την δύναμη της έδρας, είναι το φαβορί για την κατάκτηση του «ροζ» φύλλου αγώνα, αλλά για να το κατακτήσουν θα πρέπει να φτάσουν σε υψηλά επίπεδα απόδοσης και ξεπεράσουν όλες τις αγωνιστικές δυσκολίες που θα παρουσιαστούν.

Σαχπατζίδης: «Με την ώθηση του κόσμου για επιστροφή στις νίκες»

Ο Κόροιβος ετοιμάζεται για την εντός έδρας αναμέτρηση με το Λαύριο και ο Γιάννης Σαχπατζίδης τόνισε πως με την ώθηση του κόσμου θα έρθει το θετικό αποτέλεσμα για την ομάδα του Ντίνου Καλαμπάκου.
«Πρώτα απ’ όλα πριν να αναφερθώ σε οτιδήποτε σχετικό με το μπάσκετ, επειδή η ανθρώπινη ζωή κι η υγεία συνιστούν το πιο σημαντικό αγαθό, θα ήθελα και προσωπικά αλλά και εκ μέρους της ομάδας μας να εκφράσω τη θλίψη μου και τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στις οικογένειες των αδικοχαμένων συνανθρώπων μας στην Αττική και τη συμπαράσταση όλων μας σε όσους έχουν πληγεί με κάθε τρόπο αυτές τις ημέρες από αυτήν την απίστευτη φυσική καταστροφή που συνέβη εκεί.
Από εκεί και πέρα, εμείς συνεχίζουμε την προσπάθειά μας. Δυστυχώς το παιχνίδι με την ΑΕΚ δεν πήγε όπως θα θέλαμε. Το τελικό αποτέλεσμα αλλά και η εμφάνιση που πραγματοποιήσαμε στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα σε καμία περίπτωση δε μας αντιπροσωπεύει σαν ομάδα. Είχαμε στόχο να παρουσιάσουμε μία καλή εικόνα και να είμαστε ανταγωνιστικοί, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έγινε κι η ήττα αυτή, όπως κι ο τρόπος με τον οποίο ήρθε θα πρέπει να μας γίνει μάθημα για τη συνέχεια, όπως δήλωσε κι ο κόουτς Καλαμπάκος.
Τώρα, έχουμε στρέψει την προσοχή μας στην αναμέτρηση με το Λαύριο Megabolt, για την 6η αγωνιστική, Ακόμη ένα δύσκολο ματς με αντίπαλο μία πολύ ποιοτική ομάδα, όπως έχει αποδείξει με τις εμφανίσεις της μέχρι τώρα.
Προετοιμαζόμαστε για να δώσουμε το καλύτερο δυνατό, έχοντας στόχο να πετύχουμε άλλη μία εντός έδρας νίκη. Είναι πάρα πολύ σημαντικό αυτό το παιχνίδι, όπως κι όλα όσα δίνουμε στο γήπεδό μας. Έχουμε δείξει ότι με την ώθηση που μας δίνουν οι φίλαθλοί μας γινόμαστε ακόμη πιο δυνατοί και πιστεύω ότι και πάλι θα τα καταφέρουμε…»

To σημερινό πρόγραμμα

06η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΡΕΘΥΜΝΟ CRETAN KINGS – ΠΑΟΚ 16:15 ΕΡΤ1 Live
ΑΕΚ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΒΙΚΟΣ COLA 17:00 COSMOTE SPORT4 HD
ΚΟΡΟΙΒΟΣ – ΛΑΥΡΙΟ MEGABOLT 18:30 ΕΡΤ1 Basket League Show
ΤΡΙΚΑΛΑ BC ARIES – ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 18:30 ΕΡΤ1 Basket League Show
ΑΡΗΣ – ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΦΑΡΟΣ 18:30 ΕΡΤ1 Basket League Show

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
05η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΘΕΣΗ ΟΜΑΔΑ ΒΑΘΜΟΙ
1 ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ SUPERFOODS‏ 10
2 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 9
3 ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 9
4 ΚΟΛΟΣΣΟΣ H HOTELS 8
5 ΑΕΚ 8
6 ΚΟΡΟΙΒΟΣ 8
7 ΛΑΥΡΙΟ MEGABOLT 8
8 ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΦΑΡΟΣ 8
9 ΠΑΟΚ 7
10 ΤΡΙΚΑΛΑ BC ARIES 7
11 ΑΡΗΣ 7
12 ΡΕΘΥΜΝΟ CRETAN KINGS 6
13 ΚΥΜΗ 5
14 ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΒΙΚΟΣ COLA 5

Όλη η επικαιρότητα