Μπάσκετ

Κόροιβος: Ο Πέρκος και οι άλλοι…

Ακούστε το άρθρο

Η αποχώρησή του Κώστα Κεραμιδά θα φέρει νέα αλλαγή σκυτάλης στην τεχνική ηγεσία του Κοροίβου με πρώτο πλέον στη λίστα – όπως σας ενημερώσαμε και χθες – να είναι το όνομα του Στέφανου Πέρκου!

Ο Μακεδόνας προπονητής με τη σημαντική εμπειρία από την Α2 (τελευταίος του σταθμός ήταν ο Ερμής Αγιάς), αποτελεί διαχρονικό στόχο των κυανόλευκων που τον έχουν σε υψηλή εκτίμηση και θέλουν να τον πείσουν να αναλάβει τα ηνία τους για να τους κρατήσει στη δεύτερη τη τάξει εθνική κατηγορία.

Η επιλογή του Φώτη Καρακώστα εξετάστηκε, ωστόσο στην πορεία παρουσίασε κάποιες επιπλοκές, που έχουν να κάνουν με επαγγελματικές του υποχρεώσεις στην Αθήνα, ενώ στο τραπέζι έπεσε και το όνομα του πρώην τεχνικού της ομάδας Κώστα Παπαδόπουλου, η περίπτωση του οποίου όμως όπως εύλογα αντιλαμβάνεται κάποιος συγκεντρώνει κάποιες ιδιαιτερότητες και περιλαμβάνει αυτονόητες δυσκολίες υλοποίησης.

Στη λίστα βρίσκονται κι άλλοι υποψήφιοι  ενώ εξετάζεται τόσο ο πρώην προπονητής της Πεύκης και του Άρη Νικαίας, Παναγιώτης Ζερβουλάκος όσο και ο Δημήτρης Παπαδόπουλος που βρίσκεται στην Τυνησία.

Όπως και να έχει, το όνομα του νέου τεχνικού της ομάδας αναμένεται να ανακοινωθεί σύντομα αφού το μεθεπόμενο Σάββατο υπάρχει το πολύ κρίσιμο πελοποννησιακό ντέρμπι με αντίπαλο τον Απόλλωνα και η απουσία αγωνιστικών υποχρεώσεων αυτού του  Σαββατοκύριακου, θα δώσει την δυνατότητα στον «εκλεκτό» να μάθει αλλά και να προετοιμάσει καλύτερα την ομάδα του.

Πρόθεση των διοικούντων του Κοροίβου είναι το θέμα προπονητή να τελειώσει όσο πιο άμεσα γίνεται αλλά με προσοχή προκειμένου αυτή τη φορά να γίνει σωστή επιλογή καθώς μην ξεχνάμε, πως οι κυανόλευκοι αναζητούν το τέταρτο τεχνικό τους μέσα στη σεζόν που διανύουμε.

Όλη η επικαιρότητα