Χωρίς κατηγορία

Κόροιβος: «Παρελθόν» ο Απόλλωνας, το μυαλό τώρα στον Προμηθέα

2061518.jpg
Ακούστε το άρθρο

Αίσθηση σε όλη την Ελλάδα έκανε η μεγάλη νίκη του Κόροιβου μέσα στην Πάτρα επί του Απόλλωνα, που έδωσε στην ομάδα της Ηλείας το εισιτήριο για την 3η αγωνιστική της δεύτερης φάσης του κυπέλλου.

Ο Κόροιβος αποδίδοντας πολύ καλό μπάσκετ και παίζοντας έξυπνα, πέρασε από το κλειστό της Περιβόλας, κερδίζοντας τον Απόλλωνα με 88-82 και συνεχίζει στον θεσμό, δίνοντας περεταίρω σημαντικά παιχνίδια που θα τον βοηθήσουν ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Α1 Μπάσκετ.

Άλλωστε η ομάδα της Ηλείας είναι μια εντελώς νέα ομάδα και μέσα από παιχνίδια όπως αυτό με τον Απόλλωνα, αλλά και αυτό που … έρχεται με τον Προμηθέα, κερδίζει πολλά μέσα στο παρκέ, λίγες μέρες πριν το μεγάλο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.  

Καλαμπάκος: «Τονωτική ένεση η νίκη»

Ο Ντίνος Καλαμπάκος στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι τόνισε ότι τέτοιου είδους παιχνίδια βοηθάνε ώστε οι προπονητές να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα, ενώ ανέφερε πως για τον Κόροιβο η νίκη λειτούργησε ως μια τονωτική ένεση:

«Ήταν ένα πολύ ωραίο παιχνίδι το οποίο ευχαριστήθηκε ο κόσμος. Και οι δύο προπονητές βγάλαμε τα συμπεράσματα μας για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα μας. Βέβαια, το συγκεκριμένο παιχνίδι ούτε για εμάς ούτε για τον Απόλλωνα λέει κάτι ξεχωριστό καθώς στο τέλος το Κύπελλο θα καταλήξει είτε στον ΠΑΟ είτε στον Ολυμπιακό. Βέβαια, για εμάς αυτή η νίκη ήταν μια τονωτική ένεση ίσως όμως μας κάνει κακό παρά καλό όταν κερδίζεις καλές ομάδες όπως ο Απόλλων και δεν βάζεις το κεφάλι κάτω για να συνεχίσει όπως πρέπει».

Το πρόγραμμα του Σαββάτου

Συνέχεια θα δοθεί το προσεχές Σάββατο (1/10) στο Κύπελλο Ανδρών, με τον Κόροιβο να υποδέχεται τον Προμηθέα Πατρών στην Αμαλιάδα και τον Πανιώνιο να φιλοξενεί στο Κλειστό της Αρτάκης την Κύμη. Αναλυτικά το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής της δεύτερης φάσης του κυπέλλου Ελλάδας :

Σάββατο1 Οκτωβρίου

Κλ. Ήλιδας 17.00 Κόροιβος -Προμηθέας Πάτρας

Κλ. Ν. Σμύρνης 17.00 Πανιώνιος-Κύμη.

Διαβάστε περισσότερες αθλητικές ειδήσεις στο patris-sport.gr

Όλη η επικαιρότητα