Μπάσκετ

Κόροιβος: Παρέμεινε ο Αλ. Κάτζος, ήρθε και ο Κ. Μπουγάς!

Ακούστε το άρθρο

Μετά την απόκτηση του Ανδρέα Μπεκρή , για την οποία αναφερθήκαμε στο χθεσινό μας φύλλο, ο Κόροιβος ανακοίνωσε χθες ,  και την ανανέωση με τον Αλέξη Κάτζο(ΦΩΤΟ), ο οποίος μετά τη μετατροπή σε ερασιτεχνικό τμήμα, έμεινε αυτόματα ελεύθερος. Και οι δυο είναι παίκτες οι οποίοι προέρχονται από τα σπλάχνα του Κοροίβου, με τον Μπεκρή για ένα χρόνο να έχει μετακομίσει στον Κεραυνό Αιγίου. Παράλληλα παίκτης του Κοροίβου είναι και ο 18ος  Κώστας Μπιυγάς από τον Ολυμπιονίκη Αρχ. Ολυμπίας!

Αναλυτικά η ανακοίνωση για Αλ. Κάτζο και Κ. Μπουγά!

«Την φανέλα του Κοροίβου θα συνεχίζει να φορά ο Αλέξης Κάτζος. Ο 18χρονος, ύψους 1,92 μ. πόιντ γκαρντ, είναι γέννημα – θρέμμα παίκτης της ομάδας μας αφού έχει ξεκινήσει από τις ακαδημίες μας. Ο Αλέξης έχει συμμετάσχει σε αρκετά παιχνίδια στην Α1 Εθνική Κατηγορία καθώς επίσης και την περυσινή περίοδο στην Α2, όπου πήρε και αρκετό χρόνο συμμετοχής.
Για την ανοδική του μπασκετικά πορεία ήρθε η ανταμοιβή φέτος με την κλήση του στην Εθνική Εφήβων ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Αλέξη καλή επιτυχία με την ομάδα μας!»

Μεταγραφή No 10 – και 11ος παίκτης του ρόστερ ο Κώστας Μπουγάς!

Στο δυναμικό της ομάδας μας ανήκει ο Ηλείος Κώστας Μπουγάς. Είναι 18 ετών, έχει ύψος 1,93 και αγωνίζεται ως γκαρντ. Ο Κόροιβος ως ομάδα όλης της Ηλείας και έχοντας ως στόχο την ανάπτυξη του μπάσκετ σε ολόκληρο το Νομό προσθέτει στο ρόστερ της άλλον έναν γηγενή αθλητή.
Ο Κώστας έχει αγωνιστεί στον Ηρακλή Πύργου ενώ πέρυσι αγωνίστηκε στον Ολυμπιονίκη.

Κώστα καλώς ήρθες στην ομάδα μας!

Με Κακολύρη στις Ακαδημίες

Ο προπονητής Γρηγόρης Κακολύρης είναι το νέο πρόσωπο στις Ακαδημίες μπάσκετ του Κοροίβου Αμαλιάδας, ο οποίος μαζί με τον Γιώργο Λεβεντούρη θα κοουτσάρουν τα παιδικοεφηβικά τμήματα του συλλόγου.

Ο Κακολύρης, ο οποίος έχει παίξει μπάσκετ στον Κόροιβο, πάντοτε ήταν κοντά στην ομάδα και όπως μας δήλωσε δεν ήταν δυνατό να αρνηθεί μια τόσο τιμητική πρόταση από τη μεγαλύτερη ομάδα μπάσκετ της Ηλείας, που πολλά χρόνια τώρα βρίσκεται σε τόσο υψηλό επίπεδο. Ο 44χρονος προπονητής, με πολλή όρεξη για δουλειά στις μικρές ηλικίες πλέον, καλεί τους γονείς να εμπιστευτούν τα παιδιά τους στις Ακαδημίες του Κοροίβου, οι οποίες τα τελευταία 5 χρόνια εφαρμόζουν ένα μοντέρνο μοντέλο εκμάθησης των μυστικών του μπάσκετ.

Εξάλλου, μην ξεχνάμε πως φέτος ο Κόροιβος πρωτοπορεί καθώς έχει δημιουργήσει τμήμα μόνο με κορίτσια. Οι προπονήσεις ξεκίνησαν τη Δευτέρα ενώ συνεχίζονται δυναμικά οι εγγραφές.

Όλη η επικαιρότητα