Μπάσκετ

Κόροιβος: Πρωταρχικό μέλημα ο νέος προπονητής

Ακούστε το άρθρο

Δεν φαίνεται να είναι ο Γιάννης Τζήμας ο πρώτος στόχος

Η αποχώρηση του Σπύρου Σαμόλη από την τεχνική ηγεσία της ομάδας, όπως είναι φυσικό, αναγκάζει την διοίκηση του Κόροιβου ΙΕΚ Σμαρνάκη να βγει στην αγορά για να βρει τον ιδανικό προπονητή, που θα μπορέσει να οδηγήσει την ομάδα της Ηλείας στο νέο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής μπάσκετ.

Ακόμη δεν υπάρχει κάποιο «φαβορί» για την τεχνική ηγεσία του Κόροιβου και λόγω του ότι διανύουμε ημέρες εκλογών, οι επίσημες ανακοινώσεις θα γίνουν μετά τις 8 Ιουλίου.

Το όνομα που ακούστηκε και συγκεκριμένα αυτό του Γιάννη Τζήμα, δεν φαίνεται να είναι στην κορυφή της λίστας των προπονητών που θέλει ο Κόροιβος, αλλά ακόμη είναι σχετικά νωρίς να γράψουμε, ποιος είναι το φαβορί και ποιος όχι.

Όπως είναι φυσικό το θέμα του προπονητή είναι σε προτεραιότητα για την διοίκηση του Κόροιβου, οπότε δεν υπάρχει αυτή την στιγμή κάποια κίνηση για την ενίσχυση του ρόστερ.

Άλλωστε πρώτα θα πρέπει να κλείσει ο νέος τεχνικός και ακολούθως η ομάδα να ξεκινήσει πιο δυναμικά να ασχολείται με την στελέχωση του ροστερ, πάντα σύμφωνα με τα θέλω του νέου προπονητή.

Όλη η επικαιρότητα