Μπάσκετ

Κόροιβος: Ψάχνει για αθλητές που θα κάνουν την διαφορά

Ακούστε το άρθρο

Παρότι δεν είχαμε κάποια επίσημη εξέλιξη στα μεταγραφικά του Κόροιβου ΙΕΚ Σμαρνάκη, εντούτοις η διοίκηση και ο τεχνικός Κώστας Σορώτος είναι σε συνεχείς επαφές με αθλητές, προκειμένου σύντομα να έχουμε ανακοινώσεις.

Σε πρόσφατες δηλώσεις του ο τεχνικός του Κόροιβου, μας είχε τονίσει όσον αφορά την ενίσχυση της ομάδας, ότι θα γίνουν τουλάχιστον τρεις μεταγραφές ακόμη, ενώ οι παίκτες που θα έρθουν θα μπορούν να βοηθήσουν σημαντικά στο νέο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής.

Τέλος ο κ. Σορώτος μας τόνισε ότι θέληση του είναι η προετοιμασία να ξεκινήσει στις 20 Αυγούστου, αν και αυτό ακόμη δεν έχει οριστικοποιηθεί.

Εντωμεταξύ ο ΚΟΡΟΙΒΟΣ ΙΕΚ Σμαρνάκη συνεχίζει την πρωτοβουλία ενίσχυσης των πυρόπληκτων της Αττικής και καλεί τους φιλάθλους να ανταποκριθούν θερμά στην προσπάθεια του για συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης (ξηρά τροφή, τρόφιμα μακράς διάρκειας & φάρμακα), «για να σταθούμε έτσι όλοι μας έμπρακτα στο πλευρό των συνανθρώπων μας στην Αττική, που επλήγησαν από τις φονικές πυρκαγιές» όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του.

Η συγκέντρωση τροφίμων γίνεται στο Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Ήλιδας (Αχιλλέας Μπουντουβή 21) Δευτέρα-Παρασκευή 09:00-14:00.

Η ομάδα με τη σειρά της θα στηρίξει στο μέτρο του δυνατού τους πληγέντες προσφέροντας είδη πρώτης ανάγκης.

Όλη η επικαιρότητα