Μπάσκετ

Κόροιβος: Σκέψεις για Παπανικολόπουλο στο νέο ξεκίνημα

Ακούστε το άρθρο

Παρά τον… πικρό υποβιβασμό στην Α2, άπαντες στο στρατόπεδο του Κόροιβου είναι αποφασισμένοι να αντιδράσουν και να παρουσιάσουν ανταγωνιστικό πρόσωπο στην Α2. Oι κυανόλευκοι έχουν ήδη ξεκινήσει τον σχεδιασμό τους για τη νέα σεζόν, με πρώτο στόχο να παρουσιάσουν ένα σύνολο το οποίο θα παλεύει για τη νίκη σε πρώτη φάση και εν συνεχεία να για την επιστροφή στην Basket League.

Σε πρώτο πλάνο έχει περάσει το θέμα προπονητή, με τους ιθύνοντες την ομάδα να έχουν βρει κατά πάσα πιθανότητα τον εκλεκτό και αυτός δεν είναι άλλος από τον Νίκο Παπανικολόπουλο, ο οποίος τα τελευταία χρόνια βρίσκεται σταθερά στο προπονητικό επιτελείο της ομάδας, όντας συνεργάτης του Χάρη Μαρκόπουλου, αλλά και του Ντίνου Καλαμπάκου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες οι δύο πλευρές έχουν ανοίξει κύκλο επαφών, οι οποίες βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο και το deal είναι προ των πυλών. Στον Κόροιβο εκτιμούν τις προπονητικές ικανότητες του Παπανικολόπουλου και ήταν εξ αρχής θετικοί ώστε να του αναθέσουν τα ηνία. Άλλωστε, τόσο οι άνθρωποι του συλλόγου, όσο και ο νεαρός προπονητής επιθυμούν να πορευτούν μαζί και τη νέα σεζόν.

Από εκεί και πέρα, μετά το θέμα του προπονητή, στον Κόροιβο θα καταστρώσουν τα πλάνα τους και για την στελέχωση του ρόστερ. Άλλωστε, έχει γίνει ήδη μια προεργασία για και προσεχώς αναμένονται εξελίξεις.

Όλη η επικαιρότητα