Μπάσκετ

ΚΟΡΟΙΒΟΣ: Στη Θεσσαλονίκη για «μάχη!»

Ακούστε το άρθρο

Στη Θεσσαλονίκη θα βρεθεί σήμερα ο Κόροιβος, εκεί όπου αύριο στις 5 μ.μ. θα αντιμετωπίσει σε ένα μεγάλο όσο και πολύ σημαντικό βαθμολογικά παιχνίδι τον Άρη.

Η ηλειακή ΚΑΕ μετά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα και ιδιαίτερα τις ήττες από Κύμη και Τρίκαλα, νιώθει πλέον καυτή την ανάσα της ομάδας του Φ. Τακιανού όσο και του Πανιωνίου που πλέον έχουν μπει και αυτοί για τα καλά στο παιχνίδι της παραμονής ενώ μέχρι πρότινος είχαν μείνει πίσω.

Και ο «αυτοκράτορας» ωστόσο δεν τα πηγαίνει καλύτερα, καθώς βρίσκεται μόλις ένα πόντο πάνω από τον Κόροιβο και όσο και αν κάτι τέτοιο στην αρχή της σεζόν φάνταζε ουτοπικό, παλεύει και αυτός να μείνει στην κατηγορία.

Οι κιτρινόμαυροι τόσο λόγω φανέλας όσο και έδρας (μετρούν 4 νίκες σε ισάριθμα ματς με τους κυανόλευκους) έχουν τον πρώτο λόγο στην εν λόγω αναμέτρηση, ωστόσο αν η ομάδα του Ντίνου Καλαμπάκου εμφανιστεί ανανεωμένη και πολύ βελτιωμένη σε σχέση τουλάχιστον με τα δύο τελευταία παιχνίδια μόνο χαμένη από χέρι δεν είναι.

Θα πρέπει να ελέγξει το ρυθμό του αγώνα και αν ακόμα και αν χάνει να μείνει κοντά στο σκορ έτσι ώστε να εξαντλήσει τις πιθανότητες που της αναλογούν για ένα μεγάλο διπλό, που αν έρθει θα είναι το πρώτο φετινό και θα αλλάξει τις ισορροπίες στην υπόθεση «παραμονή».

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 14ης αγωνιστικής

Σάββατο 27 Ιανουαρίου

Ν. Σμύρνης 16.30 Πανιώνιος-ΓΛ Φάρος Σχινάς-Πουρσανίδης Κ.-Καλδίρης (Δούκας)

Τ. Καμπούρης 16.30 Κύμη-Λαύριο Πουρσανίδης Γ.-Μαγκλογιάννης-Τζαφλέρης (Κάλφα)

Μ. Μερκούρη 16.30 Ρέθυμνο-Κολοσσός Ρ. Καρακατσούνης-Γεωργιάδης-Παφίλης (Μαγγανάς)

Τρικάλων 16.30 Τρίκαλα-ΑΕΚ Μάνος-Ψαριανός-Κάρδαρης (Μιναρετζόπουλος)

Δ. Τόφαλος 18.30 Προμηθέας Π.-ΠΑΟΚ Σώμος-Τσαρούχα-Παντείδης (Θεοδωρόπουλος)

Κυριακή 28 Ιανουαρίου

Αλεξάνδρειο 17.00 Άρης-Κόροιβος Δεσλής-Παγώνης-Ζαχαρής (Παπαγεωργίου)

Δευτέρα 29 Ιανουαρίου

ΟΑΚΑ 19.00 ΠαναθηναϊκόςΟλυμπιακός Πηλοϊδης-Αναστόπουλος-Παναγιώτου (Βιδάλης/Ορφανός)

Όλη η επικαιρότητα