Μπάσκετ

Κόροιβος: Στο στόχαστρο οι Τσιάκος και Καπώνης

Ακούστε το άρθρο

Ο Κώστας Σορώτος έχει αποφασίσει να εργαστεί στον Κόροιβο με παίκτες που γνωρίζει αρκετά καλά, και έτσι όπως όλα δείχνουν θέλει να έχει μαζί του μια εξαιρετική τριάδα παικτών που είχε την περσινή σεζόν στην Β’ Εθνική, με την Δάφνη Δαφνίου.

Έτσι, εκτός από τον Γιώργο Γκιουζέλη για τον οποίο είχαμε αναφερθεί σε προηγούμενο ρεπορτάζ, και βρίσκεται πολύ κοντά στην Αμαλιάδα, στον ίδιο δρόμο πορεύονται οι Γιώργος Τσιάκος και Γιάννης Καπώνης.

Ο πολύπειρος 36χρονος σέντερ, έδωσε το κάτι παραπάνω στην περσινή παραμονή της ομάδας του Χαίδαρίου, έχοντας 13,2 πόντους σε 29 παιχνίδια, και αν συμφωνήσει θα επιστρέψει στην Α2 μετά από διακοπή ενός έτους και τον Χολαργό.

Ο έτερος είναι ο 23χρονος γκαρντ, Γιάννης Καπώνης, ο οποίος την σεζόν που μας πέρασε απογείωσε την καριέρα του, και ειδικά με την παρουσία του Κώστα Σορώτου. Συνολικά είχε 7,8 πόντους σε 29 παιχνίδια, και μετά την Δάφνη, το Περιστέρι, το Λαύριο, τον Φάρο Κερατσινίου και τον Πρωτέα Βούλας, αναμένεται να αγωνιστεί για πρώτη φορά στην καριέρα του στο πρωτάθλημα της Α2.

Όλη η επικαιρότητα