Μπάσκετ

Κόροιβος: Στον Πύργο ο αγώνας κυπέλλου με Προμηθέα Πατρών

Μετά από αρκετά χρόνια, το κλειστό του Πύργου, θα φιλοξενήσει έναν πολύ μεγάλο αγώνα. Συγκεκριμένα στο κλειστό της ηλειακής πρωτεύουσας θα διεξαχθεί ο αγώνας κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ, ανάμεσα στον Κόροιβο και τον Προμηθέα Πατρών.

Ο αγώνας που θα είναι για την 1η αγωνιστική της Β’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας θα γίνει στις 23 Σεπτεμβρίου, και θα δώσει την ευκαιρία στους φιλάθλους του Πύργου και όχι μόνο, να δουν – επιτέλους –  ένα σημαντικό παιχνίδι στο μεγαλύτερο κλειστό του νομού.

Να σημειωθεί ότι η κίνηση αυτή της ΚΑΕ Κόροιβος, δείχνει για ακόμη μια φορά, ότι η κορυφαία αυτή την στιγμή ομάδα της Ηλείας, δεν είναι μόνο ένα σωματείο με έδρα την Αμαλιάδα, αλλά η ομάδα ολόκληρου του νομού, που τον … απογειώνει στον αθλητισμό με την συμμετοχή της στο κορυφαίο πρωτάθλημα του Ελληνικού μπάσκετ.

Κάτι που φαίνεται και από την παρουσία πολλών Πυργιωτών στους αγώνες του Κόροιβου στο κλειστό του δήμου Ήλιδας, αλλά και από την ύπαρξη αρκετών χορηγών στην ομάδα από την πόλη του Πύργου.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Κόροιβος για τον αγώνα με τον Προμηθέα στον Πύργο είναι η ακόλουθη:

«Ανακοίνωση της ΚΑΕ Κόροιβος αναφορικά με την έδρα διεξαγωγής του αγώνα με τον Προμηθέα Πάτρας (23/09), για την 1η αγωνιστική της Β’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Με δεδομένη την ευρύτατη στήριξη που έχουμε λάβει από την πόλη του Πύργου και σε επίπεδο χορηγιών και στο επίπεδο της προσέλευσης φιλάθλων στο γήπεδο στους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας, η ΚΑΕ Κόροιβος αποφάσισε η αναμέτρηση με τον Προμηθέα Πάτρας στις 23 Σεπτεμβρίου 2017, για το Κύπελλο Ελλάδας, να διεξαχθεί στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Πύργου.

Η φυσική έδρα του Κόροιβου, φυσικά, είναι η Αμαλιάδα, ωστόσο η συμβολική αυτή κίνηση συνιστά απλή έκφραση ευγνωμοσύνης προς τους επιχειρηματίες, τους εκεί φίλους της ομάδας μας και τους πολίτες του Πύργου εν γένει, για την πολύπλευρη υποστήριξη που μας παρέχουν όλα αυτά τα χρόνια.

Εξάλλου ο Κόροιβος, έχει μεν τις «ρίζες» του στην Αμαλιάδα, αλλά ταυτόχρονα εκπροσωπεί όλη την Ηλεία στο υψηλότερο επίπεδο του ελληνικού μπάσκετ και του ελληνικού αθλητισμού γενικότερα.

Επισημαίνεται ότι για τον αγώνα θα ισχύσουν κανονικά τα εισιτήρια διαρκείας της σεζόν 2017-18, ενώ σε επόμενη ανακοίνωση θα δοθούν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διάθεση των εισιτηρίων, καθώς επίσης κι ορισμένες «παράλληλες» με τη διεξαγωγή του παιχνιδιού δράσεις κι εκδηλώσεις.

Η ΚΑΕ Κόροιβος, τέλος, ευχαριστεί θερμά τον Δήμο Πύργου κι ιδιαίτερα τον Δήμαρχο, κ. Γαβρίλη Λιατσή, για την άριστη συνεργασία και την αποδοχή του αιτήματος χρησιμοποίησης του γηπέδου».

Όλη η επικαιρότητα