Βόλεϊ

Κόροιβος Βόλλεϋ: Μεγάλο ντέρμπι με Α.Ε. Αρμενίων

Ακούστε το άρθρο

Η ομάδα βόλεϊ του Κόροιβου αύριο Σάββατο στις 7.30μ.μ. στο Κλειστό της Αμαλιάδας, έχει ένα ακόμη ντέρμπι, αφού θα αντιμετωπίσει την Α.Ε. Αρμενίων.

Το συγκεκριμένο παιχνίδι έχει μεγάλη βαθμολογική σημασία για την ομάδα της Ηλείας, αφού ο νικητής θα αποκτήσει σημαντικό προβάδισμα για την είσοδο στην πρώτη τετράδα του Ομίλου, που ισοδυναμεί με συμμετοχή στα πλέι-οδ ανόδου και ταυτόχρονα αποφυγή των πλέι-άουτ.

Όπως είναι γνωστό οι τέσσερις τελευταίες από τις 8 συνολικά ομάδες θα παίξουν μπαράζ για την παραμονή τους στην κατηγορία και ο Κόροιβος θέλει να το αποφύγει αυτό.

Η Α.Ε.  Αρμενίων αυτή τη στιγμή είναι 4η με έξι  βαθμούς και ο Κόροιβος είναι μια θέση πιο κάτω, δηλαδή 5ος με πέντε βαθμούς.

Άρα η ομάδα του Ανδρέα Γκρουμούσα θέλει οπωσδήποτε τη νίκη, για να πιάσει στην βαθμολογία τον αυριανό της αντίπαλο και να θέσει τις βάσεις για την κατάκτηση της 4ης θέσης.

Προβλήματα απουσιών δεν υπάρχουν για τους κυανόλευκους, που έχουν καλή ψυχολογία από το διπλό στην Πάτρα επί της Παναχαϊκής και θέλουν να δώσουν συνέχεια στις νίκες, έχοντας φυσικά και τη στήριξη και των φιλάθλων τους.

 

Το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής

Σάββατο 1/12

Κόροιβος – Α.Ε. Αρμενίων

Απόλλων Αθηνών – Δραπετσώνα

Νέοι Βύρωνος – Παναχαϊκή

Ε.Α. Πατρών – Κέρκης Σάμου

Όλη η επικαιρότητα