Αθλητισμός

Κόροιβος: Ανακοινώθηκαν Κακλαμάνος – Χαρισμίδης

koroibos.jpg
Ακούστε το άρθρο

Του Νίκου Βαγγέλη

Σε υπερδύναμη εξελίσσεται ο Κόροιβος, που κλέβει την παράσταση στο μεταγραφικό παζάρι της φετινής Α2, ανεβάζοντας τον πήχη στα ύψη. Κι αν οι προσθήκες των Γιάννη Θανόπουλου, Σωτήρη Γκιουλέκα και Νίκου Ψωμά-Λυμπάρη προκάλεσαν αίσθηση, τι να πει κανείς και γι’ αυτές του Νίκου Κακλαμάνου (φωτο) και του Τάσου Χαρισμίδη;

Οι δύο μεγάλοι σούπερ σταρ της Α2, είχαν συμφωνήσει εδώ και πολλές μέρες με τη διοίκηση της ηλειακής ομάδας και την Πέμπτη, στις 17:30, υπέγραψαν τα συμβόλαιά τους και πλέον απομένει μόνο η ανακοίνωση για να ντυθούν και επίσημα στα κυανόλευκα.

Μετά την φυγή τους από τα Τρίκαλα ο δρόμος για την Αμαλιάδα είχε ανοίξει διάπλατα, με τους ανθρώπους της ομάδας, αλλά και τον Βασίλη Νιπεργιάλη να τους προσεγγίζουν ιδανικά. Έτσι, κάμφθηκαν όσοι ενδοιασμοί είχαν και έτσι θα ξαναείναι συμπαίκτες με τον Σωτήρη Γκιουλέκα, που πέρυσι πανηγύρισε μαζι τους την παλικαρίσια (και απλήρωτη) άνοδο στην πρώτη τη τάξει κατηγορία με τα Τρίκαλα.

Οι Χαρισμίδης και Κακλαμάνος έχουν συνεργαστεί πολλάκις κατά το παρελθόν και αναμένεται να το κάνουν και φέτος αρμονικά. Στις 25 του τρέχοντος μήνα αναμένεται να κατηφορίσουν μαζί στην Αμαλιάδα και να εγκατασταθούν μόνιμα στην πόλη της Ηλείας, μιας και η έναρξη της προετοιμασίας πλησιάζει.

Τέλος ο Χατζόπουλος

Μετά από μια επιτυχημένη διετία στον Κόροιβο, που συνοδεύτηκε από την άνοδο στην Α2 και την περσινή ξέφρενη πορεία και την κατάληψη της τέταρτης θέσης στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία, ο Μιχάλης Χατζόπουλος αποτελεί παρελθόν από τους Ηλείους. Ο ταλαντούχος φόργουορντ δεν θα επιστρέψει στην Αμαλιάδα και αναζητεί αλλού τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, όντας σε προχωρημένες συζητήσεις με το Παγκράτι.

Όλη η επικαιρότητα